Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του ομίλου Dionic, επίσημου διανομέα της SEGA Amusements, στην 4η έκθεση GAMEnet.

gamenet09_dionic_gr_0162Δυναμική ήταν η πρόσφατη παρουσία του ομίλου εταιρειών Dionic στην 4η ετήσια έκθεση GAMEnet. Πρώτη φορά μετά την ανάληψη της επίσημης διανομής της SEGA Amusements, o όμιλος Dionic είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πλήρη σειρά των «μηχανών διασκέδασης» (amusement machines) της SEGA για το 2009 στους εμπόρους και επαγγελματίες του χώρου (ιδιοκτήτες χώρων ψυχαγωγίας, παιδότοπων, internet café, εμπορικών κέντρων, συγκροτημάτων κινηματογράφων, κ.α.), οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά, να παίξουν και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα εντυπωσιακά παιχνίδια της SEGA. 


Μεταξύ των μηχανημάτων που εμφανίστηκαν στην Ελλάδα για πρώτη φορά, ήταν το ολοκαίνουργιο Off-Road racing παιχνίδι «Hummer» και το επαναστατικό κινούμενο διθέσιο θέατρο «Mad Wave Motion Theater», το οποίο πρόσφερε στους θεατές, επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις που έφταναν μέχρι τα 2G!


Ο Area Sales Manager της SEGA Amusements, Martin Riley, ο οποίος βρέθηκε αυτές τις ημέρες στη χώρα μας για να παρακολουθήσει από κοντά αυτό το σημαντικό εμπορικό γεγονός, δήλωσε: «Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από την όλη οργάνωση του Ομίλου DIONIC και κατά συνέπεια, από την παρουσία της εταιρείας μας στη φετινή έκθεση. Εδώ και χρόνια προσπαθούσαμε να συνδέσουμε το brandname της SEGA Amusements με ένα μεγάλο διανομέα στην Ελλάδα, όπως ο Όμιλος Εταιρειών DIONIC. Είμαστε σίγουροι ότι η επικείμενη εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την κοινοτική και ο σαφής διαχωρισμός των τυχερών ηλεκτρονικών παιχνιδιών από τα καθαρά ψυχαγωγικά, όπως είναι το σύνολο σχεδόν των μηχανημάτων της SEGA, θα αποτελέσουν εφαλτήριο για την μεγάλη ανάπτυξη του συγκεκριμένου κλάδου και στην Ελλάδα».