Απολαύστε το release trailer του Battleborn που θα “μαγνητίσει” τους χρήστες PS4, Xbox One και PC.

Το Battleborn είναι πλέον διαθέσιμο παγκοσμίως για τις κονσόλες PS4, Xbox One και PC. Οι 2K και Gearbox Software παρουσίασαν το νέο trailer του παιχνιδιού, προβάλλοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τους 25 μοναδικούς χαρακτήρες του Battleborn.

epa01288757 (FILE) A file photo dated 15 June 2000 shows an aerial view of the Hellenic Telecoms (OTE) headquarters in Athens. Deutsche Telekom (DT), in an announcement of its own, said it has reached an agreement with Marfin Investment Group (MIG) on the basis of which Deutsche Telekom will acquire MIG's entire share package in OTE S.A., representing a percentage of just less than 20 percent of OTE's total share capital, at 26 euros per share, or approximately 2.5 billion euros EPA/PANTELIS SAITAS

Τόσο στο mode της επεισοδιακής ιστορίας όσο και στις ανταγωνιστικές λειτουργίες για πολλούς παίκτες, οι gamers μπορούν να το πάνε… solo ή να συνεργαστούν με άλλους παίκτες, ώστε να σώσουν το  άστρο του σύμπαντος από την καταστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο “στοίχημα” της Gearbox, το Battleborn, έχει story mode που παίζεται μονό ή διπλό μέσω split-screen ή και πενταπλό μέσω online co-op, συν τρία 5v5 vs multiplayer modes. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το mode που θα επιλέξει ο παίκτης, θα βιώσει την απόλυτη εμπειρία Battleborn, με τον κάθε ήρωα να συνοδεύεται από διαφορετικά όπλα, δύναμη και προσωπικότητα.

battleborn2

“Το Battleborn έρχεται ως αποτέλεσμα δουλειάς πέντε ετών και οδηγείται από τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα μιας ομάδας από τους καλύτερους προγραμματιστές παγκοσμίως. Απόδειξη της ποιότητας και της διασκέδασης που προσφέρει το παιχνίδι είναι ότι δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να παίζετε Battleborn ακόμα και μετά από αμέτρητες ώρες”, εξηγεί ο Randy Pitchford, πρόεδρος της Gearbox Software.

Ρίξτε μια ματιά στο νέο trailer του Battleborn: