Η Mellon Poland βραβεύτηκε στα European Business Awards 2009 με το Ruban d’Honneur για την επιτυχημένη αναπτυξιακή της στρατηγική.

mellontechΗ Mellon Poland τιμήθηκε με το βραβείο Ruban d’ Honneur στην κατηγορία “The Atradius Growth Strategy of the Year Award” των European Business Awards 2009. Ο Γρηγόρης Κοτούλας, Γενικός Διευθυντής της Mellon Poland, παρέλαβε το βραβείο σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στη Ρώμη στις 7 Απριλίου 2009, παρουσία διακεκριμένων εκπροσώπων από την πολιτική, επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα της Ευρώπης.


Το «The Atradius Growth Strategy of the Year Award» απονεμήθηκε στις 10 καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης οι οποίες εφάρμοσαν στρατηγικές οργανικής ανάπτυξης επιτυγχάνοντας εξαιρετικά επίπεδα πωλήσεων, κερδών αλλά και βελτίωσης του μεριδίου αγοράς τους. Η Mellon Poland, με έδρα τη Βαρσοβία, έχει επιτύχει εντυπωσιακή ανάπτυξη από την ίδρυσή της το 2006, την οποία στηρίζει σε μια συγκροτημένη στρατηγική που χάρισε στην εταιρεία μια θέση ανάμεσα στους νικητές των Ruban d’ Honneur για το 2009.


Τα European Business Awards είναι ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία στα 27 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα βραβεία περιλαμβάνουν συνολικά 10 κατηγορίες και φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 7000 από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Τα βραβεία Ruban d’ Honneur απονέμονται στις 10 εξέχουσες συμμετοχές από κάθε κατηγορία, η αξιολόγηση των οποίων γίνεται μετά από ανάλυση των σχετικών υποβολών αλλά και προσωπική συνέντευξη με πάνελ διακεκριμένων κριτών. Μεταξύ των κριτών για την κατηγορία The Atradius Growth Strategy of the Year ήταν οι Allessandro D’Aniello Head of Treasury and Finance της Indesit Group, Gabriele Capolino Editor in Chief Milano Finanza, Yiannis Kypri Group Chief General Manager Bank Of Cyprus, Isidoro Unda Chairman of the Management Board, Chief Executive Officer (CEO) της Atradius N.V., και Professor Witold M. Orlowski πρώην οικονομικός σύμβουλος του Προέδρου της Πολωνίας.


Πέραν του Ομίλου Εταιρειών Mellon, στις 99 εταιρείες που διακρίθηκαν με το Ruban d’ Honneur βρίσκονται και οι Bank Pekao SA, Hewlett-Packard, ING, Telekom Austria TA AG, Lloyds TSB Scotland, Societe Generale, Sony Europe, and Lilly France.