Έξυπνη πρίζα για διαχείριση των ηλ. συσκευών μέσω smartphone και έλεγχο του ρεύματος που καταναλώνουν.

Πώς θα σας φαινόταν, με τη βοήθεια μιας «έξυπνης» πρίζας όπως η HS110 της TPLink, να μπορείτε να διαχειριστείτε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή από απόσταση; Κατεβάστε την εφαρμογή Kasa στο smartphone σας και ανοιγοκλείστε τον οικιακό σας εξοπλισμό, προγραμματίστε τη λειτουργία του με ημέρες και ώρες ή με χρονοδιακόπτη και μάθετε πόσο ενεργοβόρα είναι τελικά κάθε σας συσκευή.

TP-Link Wi-Fi Smart Plug HS110 3

Παράλληλα, η λειτουργία «Energy Monitoring», η οποία είναι και η ουσιαστική διαφορά μεταξύ των μοντέλων HS110 και του οικονομικότερου HS100, θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα, αποκαλύπτοντάς σας πόσο ρεύμα καταναλώνει κάθε τι που συνδέετε πάνω στην HS110 πρίζα.

Απομακρυσμένος έλεγχος

Δύσκολη μέρα στο γραφείο και ετοιμάζεστε να επιστρέψετε επιτέλους σπίτι; Ανοίξτε την εφαρμογή της TPLink στο κινητό σας και ενεργοποιήστε το κλιματιστικό όσο βρίσκεστε καθοδόν, ώστε να σας περιμένει μια όαση δροσιάς μόλις φτάσετε!

TP-Link Wi-Fi Smart Plug HS110 (2)

Έλεγχος εντός σπιτιού

Είστε αραχτός στον καναπέ και δεν έχετε το κουράγιο ούτε να σηκωθείτε να ανοίξετε τον ανεμιστήρα στην άλλη άκρη του δωματίου; Ανοίξτε την εφαρμογή της TPLink στο κινητό σας και ενεργοποιήστε τον χωρίς να κάνετε βήμα!

Προγραμματισμός

Δεν ξυπνάνε με τίποτα τα παιδιά το πρωί για το σχολείο; Συνδέστε ένα απλό φωτιστικό ή ένα παλιό ραδιόφωνο στην «έξυπνη» πρίζα της TPLink και προγραμματίστε την εκκίνηση της λειτουργίας τους την ώρα του πρωινού ξυπνήματος!

TP-Link Wi-Fi Smart Plug HS110 4Εξοικονόμηση

Τελικά πόσο ρεύμα καταναλώνει ο υπολογιστής σας, όταν είναι όλη μέρα ανοιχτός; Μήπως ο ανεμιστήρας φουσκώνει τους λογαριασμούς σας; Ολες οι απαντήσεις έρχονται με τρόπο κατανοητό και απλό, σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του smartphone σας!

Away Mode

Ετοιμάζεστε για καλοκαιρινές αποδράσεις και ανησυχείτε πως οι επίδοξοι διαρρήκτες καραδοκούν; Το HS110 ανοιγοκλείνει κατά τη διάρκεια της ημέρας συνδεδεμένες συσκευές, όπως π.χ. φώτα, ώστε να δώσει την εντύπωση πως βρίσκεστε ακόμα στο σπίτι.

kasa1

Ασφάλεια

Σας έχει τύχει ποτέ η ερώτηση «έβγαλα το σίδερο από την πρίζα;» να σας γυρίσει πίσω στο σπίτι; Ακόμα και αν βρίσκεστε εκτός σπιτιού, με το HS110 μπορείτε να διαπιστώσετε αν η συσκευή είναι ανοιχτή και καταναλώνει ρεύμα, ενώ δεν χρειάζεται να επιστρέψετε για να την κλείσετε. Ενα άγγιγμα στο αντίστοιχο κουμπί της εφαρμογής αρκεί!

Ενδ. τιμή: 46,90€