Έως -40% πέφτουν οι τιμές σε πάνω από 140 έξυπνα κινητά στο www.you.gr.

Περισσότερα από 140 Smartphones σε καταπληκτικές τιμές προσφοράς έως και -40%, περισσότερα από 30 μοντέλα με τιμή χαμηλότερη από 100€ και δυνατότητα πληρωμής με έως και 24 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, προτείνει το www.you.gr, τo ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, σε όσους εν όψει των εορτών του Πάσχα αναζητούν ένα special δώρο για τους αγαπημένους τους ή θέλουν να ανανεώσουν το κινητό τους.

Χάρη στις πλούσιες κατατοπιστικές περιγραφές των μοντέλων, τα φίλτρα για γρήγορη αναζήτηση βάσει τιμής, προμηθευτή ή χαρακτηριστικών, τη μεγάλη γκάμα, που περιλαμβάνει από τα τελευταία μοντέλα της Apple και της Samsung, μέχρι τα πλέον οικονομικά μοντέλα των ανερχόμενων brands, όπως τα Huawei και Cubot, αλλά και τις καταπληκτικές τιμές, ο καθένας μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει στο www.you.gr το Smartphone που του ταιριάζει.

Ενδεικτικά αναφέροντας, στο www.you.gr μπορεί να βρει και να αγοράσει πρώτος το νέο και πρωτοπόρο LG G5, το πρώτο Modular κινητό που κυκλοφορεί, αλλά και το Huawei Y5 4G στα 76,90€, το LG Zero από 229€ στα 159,9€, το Sony Xperia Z5 Compact από 549 € στα 399€ και το Samsung Galaxy S7 32GB από 729€ στα 639€.

LOGO_YOU_TECH&LIVING

Oι προσφορές των Smartphones ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και απόθεμα και βρίσκονται συγκεντρωμένες εδώ. Συμπληρώνονται δε από δεκάδες ακόμα προσφορές σε άλλα προϊόντα, όπως παιχνίδια, είδη για τα σπορ, καφετιέρες κλπ, που προτείνει το www.you.gr.

Με περισσότερα από 18.000 προϊόντα τεχνολογίας, καθημερινής φροντίδας, οικιακής χρήσης, αλλά και βρεφικής φροντίδας, πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής και παράδοσης, καθημερινές προτάσεις και προσφορές, αλλά κυρίως με την αξιοπιστία και ποιότητα εξυπηρέτησης που εγγυάται ο Όμιλος Quest, το www.you.gr αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον δημοφιλή ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.