Το πιο “κουλ” κινητό έρχεται με LTE δυνατότητες, HD οθόνη και τιμή 139 ευρώ.

Με την επίσημη είσοδο της Coolpad στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης τον Ιανουάριο, η Κινεζική κατασκευάστρια εταιρεία smartphones αποκάλυψε την άφιξη ενός ακόμα προϊόντος – του Coolpad Porto S. Η Coolpad στοχεύει στη δημιουργία smartphones με καινοτόμο σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα σε οικονομική τιμή, στοιχεία που συνθέτουν κι αυτό εδώ το μοντέλο. H TCCM διαθέτει  το Coolpad Porto S σε λευκό και σκούρο γκρι χρώμα στα καταστήματα Public, Media Markt και Γερμανός με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 139 ευρώ.

Coolpad porto s 2

Το Coolpad Porto S έχει  ευκρινή οθόνη ανάλυσης HD (1280×720), με 294 pixels ανά ίντσα. Η εταιρεία έχει ενσωματώσει καινοτομίες όπως τη μηχανή Miravision που βοηθάει τους χρήστες  να βελτιώσουν την ποιότητα της εμφάνισης των φωτογραφιών τους, όπως εκείνοι επιθυμούν. Η τεχνολογία 4G LTE διασφαλίζει απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και η Dual SIM slot επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει αν θα χρησιμοποιήσει τις δύο dual SIM ή μία κάρτα SIM και μία κάρτα MicroSD, μέχρι 64GB για περισσότερες ταινίες, φωτογραφίες, μουσική κλπ. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και στις δύο εκδόσεις τόσο με dual όσο και με single sim ενώ θα έχει εγκατεστημένη την τεχνολογία voice over LTE για κλήσεις high-definition.

Με πάχος μόλις 7,6 mm, το Coolpad Porto S είναι ένα από τα πιο λεπτά smartphones στην κατηγορία τιμής του. Κάτω από το απλό του περίβλημα κρύβεται ένας πανίσχυρος τετραπύρηνος επεξεργαστής από τη Mediatek. Το Coolpad Porto S προσφέρει οπίσθια κάμερα 8 MP με LED φλας που μπορεί πολύ εύκολα να τραβήξει full HD 1080 βίντεο το οποίο μπορεί να παίξει απευθείας σε smart TV. Στην μπροστινή πλευρά του τηλεφώνου υπάρχει κάμερα 2 MP για βίντεο κλήσεις και selfies ενώ η κάμερα έχει ήδη προεγκατεστημένα πρόσθετα για επεξεργασία των φωτογραφιών.

Coolpad porto s

Το Coolpad Porto S έχει εγκατεστημένο το νέο σύστημα Android Lollipop το οποίο έχει μόλις ανασχεδιαστεί, είναι γρηγορότερο, πιο αποτελεσματικό και λιγότερο επιβαρυντικό για την μπαταρία. Χάρη στην μπαταρία 2000mAh ο χρόνος ομιλίας είναι στις 8 ώρες και ο χρόνος αναμονής σε δίκτυο 3G στις 6 ¼ μέρες, χρόνος που μπορεί να παραταθεί αν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Battery Saver. Το Coolpad Porto S διαθέτει 1+8 GB εσωτερική μνήμη. Οι διαστάσεις του τηλεφώνου είναι 143 x 72 x 7.6mm και ζυγίζει μόλις 125gr.