Ακόμα μία καινοτόμα συσκευή της σειράς NDrive με alcohol sensor που θα φροντίσει εκτός από γρήγορα να φτάσετε στον προορισμό σας και με ασφάλεια.

NDrive G400 Real

NDrive G400 Real

Η σειρά NDrive ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή χάρη στις γεμάτες πρωτοποριακές και καινοτόμες λειτουργίες συσκευές της. Το G400 Real είναι μία εξ’ αυτών και φροντίζει να επαληθεύει το καλό όνομα των NDrive κάθε φορά που θα χρειαστεί να αλληλεπιδράσετε μαζί της. Ο λόγος για τον οποίο το εν λόγω μοντέλο πάντως διακρίνεται ακόμα και από τα υπόλοιπα της σειράς είναι η πρωτοφανής για GPS λειτουργία alcohol sensor που διαθέτει και χάρη στην οποία θα είστε σε θέση να κρίνετε αν σας επιτρέπεται και βάσει νόμου να οδηγήσετε μετά από μία βραδινή έξοδο στην οποία μπορεί και να ήπιατε ένα ποτηράκι παραπάνω. Το G400 Real λοιπόν θα φροντίσει ώστε να φτάσετε στον προορισμό σας με απόλυτη ασφάλεια καθώς αν τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα σας είναι υψηλά θα σας ενημερώσει ώστε να λάβετε τα μέτρα σας και να μη βρεθείτε πίσω από το τιμόνι.


Η συσκευή φυσικά εκτός από ασφάλεια προσφέρει και ταχύτητα στις μεταβάσεις σας κι αυτό διότι όπως και κάθε μοντέλο NDrive προσφέρει μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης με πραγματική εικόνα χώρου ενσωματώνοντας δορυφορικές, τρισδιάστατες φωτογραφίες πέντε όψεων και προβάλλοντας στην οθόνη της ό,τι θα βλέπατε αν κοιτούσατε τον δρόμο! Με αυτόν τον τρόπο η πλοήγηση γίνεται παιχνίδι ενώ έχοντας τη δυνατότητα σύγκρισης αυτών που βλέπετε στην οθόνη της συσκευής και των όσων αντικρίζετε μπροστά σας, στον δρόμο, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναχαθείτε ποτέ! Το G400 Real διαθέτει αντιθαμβωτική οθόνη αφής 3,5 ιντσών μέσω της οποίας επιτυγχάνεται ο έλεγχός του ενώ «παίρνει ζωή» από τον επεξεργαστή Atlas III των 372 MHz. Έρχεται με κάρτα μνήμης microSD χωρητικότητας 8 GB που περιέχει τους χάρτες NaviGreece 2009.01 της Creative Image Technologies (μια από τις πληρέστερες βάσεις χαρτών που κυκλοφορούν στην αγορά) ενώ το λειτουργικό σύστημα Windows CE 5.0 θα φροντίσει έτσι ώστε ο εγκλιματισμός σας να γίνει αυτοστιγμεί.


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Λειτουργικό, πρακτικό και πάνω απ’ όλα καινοτόμο, το G400 Real έρχεται και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης. Απαραίτητο αξεσουάρ όλων όσων αργούν να επιστρέψουν τα βράδια.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows CE 5.0

Λογισμικό πλοήγησης: NDRIVE NAVIGATION με χάρτες NaviGreece 2008.04 της Creative Image Technologies

Στοιχεία χαρτών:

Μνήμη: 64 MB ROM, 64 MB RAM και κάρτα τύπου microSD χωρητικότητας 8 GB

Επεξεργαστής: Atlas III 372 MHz

Οθόνη: αντιθαμβωτική αφής TFT, 3,5 ιντσών, 320×240 pixels, 65.000 χρωμάτων

GPS: ενσωματωμένος δέκτης 12 καναλιών SiRFstar III

Μπαταρία: Li-Ion 950 mAh

Λειτουργίες: αναπαραγωγή video και μουσικής, προβολή εικόνων και κειμένων, παιχνίδια, εφαρμογές

Περιεχόμενα συσκευασίας: φορτιστής αυτοκινήτου, βάση στήριξης, καλώδιο USB, microSD 8GB με NDrive software