Η ESET παρουσιάζει την έκδοση Beta του ESET Internet Security, της νέας λύσης για οικιακούς χρήστες.

Η ESET ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της έκδοσης Beta για το ESET NOD32 Antivirus 10, παρουσιάζοντας παράλληλα μία ολοκαίνουρια λύση, ειδικά σχεδιασμένη για οικιακούς χρήστες, το ESET Internet Security.

To Πρόγραμμα Beta της ESET προσφέρει μια πρώτη γεύση από το ολοκαίνουριο ESET Internet Security, με τη νέα λειτουργία «Home Network Protection», που επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν τα τρωτά σημεία του router και να ελέγχουν συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο access point με την πάροδο του χρόνου. Αυτό θα βοηθά τους χρήστες να βλέπουν πόσο ασφαλές είναι το οικιακό τους δίκτυο.

Το ESET Internet Security διαθέτει επίσης το νέο Webcam Protection, ένα χαρακτηριστικό ειδικά για τον έλεγχο των διαδικασιών και των εφαρμογών που σχετίζονται με web κάμερες που συνδέονται με υπολογιστές, εμφανίζοντας ειδοποιήσεις στην οθόνη όταν ανεπιθύμητες εφαρμογές προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην κάμερα.

eset beta

«Το ολοκαίνουργιο ESET Internet Security βασίζεται στο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας και προσφέρει στους χρήστες τον καλύτερο συνδυασμό ανίχνευσης, ταχύτητας και ευχρηστίας, προσθέτοντας στην αποδεδειγμένη πολυεπίπεδη προστασία ένα σύνολο χαρακτηριστικών ασφαλείας για την προστασία του απορρήτου της ιδιωτικής ζωής», δήλωσε ο Eduard Kesely, Product Manager της ESET.

Η σειρά λύσεων της ESET για οικιακούς χρήστες περιλαμβάνει πολλά γνωστά χαρακτηριστικά, αναγνωρισμένα για τις δυνατότητές τους, όπως Anti-Phishing, Advanced Personal Firewall, Banking & Payment Protection και το ESET LiveGrid. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την έκδοση early-bird σήμερα, και να γίνουν μέλη στο Πρόγραμμα Beta της ESET για να πάρουν μία πρώτη γεύση από το ολοκαίνουριο ESET Internet Security.