Επιστρέφει δυναμικά το εκδικητικό Mafia για κονσόλες PS4, Xbox One και Windows PC.

Οι 2K and Hangar 13 αποκάλυψε ότι το νέο Mafia III θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PS4, Windows PC και Xbox One στις 7 Οκτωβρίου.

Το τρίτο Mafia λαμβάνει χώρα στη Νέα Ορλεάνη το 1968, σε μια από τις πιο ταραχώδεις εποχές της Αμερικανικής ιστορίας, με το story να γυρίζει γύρω από τον Lincoln Clay, που επιστρέφει από τον πόλεμο του Βιετνάμ για να εκδικηθεί την Ιταλική Μαφία.

Mafia3_OfficeTakedown_01

 Ο Lincoln είναι ένα ορφανό παιδί που βρίσκει τον πατριό και τον ετεροθαλή αδερφό του στις συμμορίες των μαύρων. Τότε είναι που η ιταλική μαφία θα τους σκοτώσει. Κάπως έτσι η οργή του Lincoln θα πέσει πάνω τους, αλλάζοντας την ισορροπία στην πόλη.

Η μουσική, φυσικά, είναι… εποχής, όπως επίσης και τα αυτοκίνητα και η μόδα. Πρόκειται για μια πόλη που περνά τη δεκαετία της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος, με την ιταλική μαφία να φροντίζει για τον παράνομο τζόγο, τα ναρκωτικά και την πορνεία και με την αστυνομία και τους πολιτικούς να είναι διεφθαρμένοι.

Mafia3_Enviro_BourbonSt_03-Resized

Το Mafia III θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις: μια standard και δύο special editions με διάφορα έξτρα στοιχείο, όπως είναι το soundtrack του game σε βινύλιο.

Απολαύσετε το “One Way Road” story trailer του Mafia 3: