Toshiba drives για έξτρα χωρητικότητα και επιδόσεις σε notebooks και κονσόλες παιχνιδιών.

Ο Τομέας Περιφερειακών Συσκευών Storage Peripherals Division της Toshiba Europe GmbH (TEG) θα διευρύνει σύντομα τη σειρά 2.5” HDDs με ένα λεπτό drive που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν εύκολα και γρήγορα 500 GB υψηλών επιδόσεων και ανθεκτικής εσωτερικής χωρητικότητας σε notebooks και κονσόλες παιχνιδιών.

Προσφέροντας αξιόπιστες επιδόσεις σε καθημερινούς χρήστες και gamers, το 7mm L200 – Slim Mobile Hard Drive είναι η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια σκληρών δίσκων L200 της Toshiba για πλατφόρμες φορητών υπολογιστών. Η συσκευή διαθέτει Serial ATA 3.0 / ATA8 SATAinterface και συνδυάζει cache algorithm με buffer management, επιτρέποντας ταχύτατη πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα που χρησιμοποιούνται συχνά.

toshiba logo

Το νέο λεπτό drive της Toshiba διαθέτει Advanced Format (AF), ενώ χρησιμοποιεί Perpendicular Magnetic Recording (PMR) και τεχνολογία εγγραφής Tunnel Magneto-Resistive (TMR) για να εγγυάται υψηλή πυκνότητα, μεγάλες ταχύτητες και σταθερότητα. Η ασφάλεια των δεδομένων προστατεύεται από ενσωματωμένο αισθητήρα κραδασμών, που διασφαλίζει την αντοχή και τεχνολογία ramp loading, η οποία προστατεύει τα δεδομένα εν κινήσει.

Σχεδιασμένο για τη βέλτιστη απόδοση, το L200 – 7mm παρέχει υποστήριξη native command queuing (NCQ), ενσωματώνοντας 8MB buffer, ενώ λειτουργεί με ταχύτητα περιστροφής στα 5400rpm.

Το νέο drive θα είναι διαθέσιμο το Μάιο του 2016. Προσφέρεται με βασική Εγγύηση δύο ετών.