Δωρεάν σφαιρικά wallpapers για το νέο LG G5 διαθέσιμα για download στο LG SmartWorld.

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι θα έχει διαθέσιμα wallpapers με τοπία 360 μοιρών για δωρεάν download, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να βιώσουν την εμπειρία των 360 μοιρών εικόνων στα LG G5 smartphones.

Το 360 Wallpaper επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν ‘σφαιρικές’ εικόνες ως εικόνα φόντου στην αρχική οθόνη του LG G5. Μετακινώντας το τηλέφωνο ή σύροντας την οθόνη, το φόντο αποκτά ‘δική του υπόσταση’, παρόμοια με την εμπειρία που έχει κάποιος σε ένα εικονικό κόσμο πραγματικότητας. Η προβολή των 360° φωτογραφιών μπορεί επίσης να γίνει σε Cinematic View ενώ η CAM LG 360 μπορεί να αιχμαλωτίσει σφαιρικές φωτογραφίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως wallpapers για το G5 ή για να τις ‘ανεβάσει’ ο χρήστης στο Google Street View.

Οι χρήστες του LG G5 θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε ποικιλία εκπληκτικών wallpapers από επαγγελματίες φωτογράφους, συμπεριλαμβάνοντας θέματα όπως μαγευτικά τοπία της φύσης και διάσημες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Αρχικά 12 φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες στο LG Smart World με τέσσερις νέες εικόνες να προστίθενται κάθε μήνα από το Μάιο έως το Νοέμβριο.

360 wallpaper 3

«Το G5 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια παιχνιδιάρικη mobile εμπειρία στους πελάτες και οι εικόνες 360° αποτελεί ένα βασικό μέρος αυτής της εμπειρίας,» δήλωσε ο Chris Yie, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής marketing communications, LG Mobile Communications Company. «Ο τύπος φωτογραφίας 360° είναι ακόμα σε αρχικά στάδια, αλλά πιστεύουμε ότι θα δώσει το έναυσμα στην υιοθέτηση της VR καινοτομίας στη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας».

Οι εικόνες από τους επαγγελματίες φωτογράφους θα είναι διαθέσιμες μεταξύ Απριλίου και Νοεμβρίου στις 69 χώρες όπου το LG SmartWorld είναι διαθέσιμο. Οι κάτοχοι του LG G5 που ενδιαφέρονται για τα 360° wallpapers για τα smartphones μπορούν να συνδεθούν στο www.lgworld.com ή να κατεβάσουν την εφαρμογή Android για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα wallpapers, καθώς και την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία και δώρα.