Με συνοδεία Link’s Crossbow Training

Από την ηλικία των 5 είχαμε να νιώσουμε τόσο ενθουσιασμό για ένα κομμάτι πλαστικού! Το Wii Zapper είναι μια πλαστική θήκη για τα χειριστήρια του Wii που προσφέρει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση στα παιχνίδια σκοποβολής.

Wii ZapperΜε το Wii remote να στερεώνεται στην κάνη και το nunchuk στη λαβή, η θήκη Wii Zapper μετατρέπει τα αθώα χειριστήρια της παιχνιδομηχανής της Nintendo σε… φονικό όπλο! Η σκανδάλη που ενσωματώνει σε ιδανική θέση, κάνει πολύ πιο εύχρηστη την χρήση του Wii remote για σκοποβολή, δίνοντας στον παίκτη την εντύπωση πως κρατάει πραγματικό όπλο. Με 29,99€, λοιπόν, αποκτάτε μια ψηφιακή… «καραμπίνα» που σας επιτρέπει να στοχεύετε απευθείας στην οθόνη χωρίς καλώδια και όχι μόνο… Το must αξεσουάρ για όλους τους φίλους των shootemup έρχεται συσκευασμένο με το παιχνίδι «Links Crossbow Training», προκειμένου να πάρετε μια πρόγευση των δυνατοτήτων του.

Ταξιδέψτε με την ηλεκτρονική σας βαλλίστρα στον κόσμο του Zelda και εκτοξεύστε τα βέλη σας κερδίζοντας πόντους και κατατροπώνοντας εχθρούς. Κρατώντας το Zapper, ο μοχλός πλοήγησης του nunchuk με τον οποίο ελέγχετε τον Link βρίσκεται στην θέση του «κόκορα», αν φανταστείτε το αξεσουάρ ως όπλο, γεγονός που επιτρέπει τη χρήση του με τον αντίχειρα σας. Το «Links Crossbow Training» είναι ενδιαφέρον και διασκεδαστικό, παρόλ’ αυτά σύντομο, ικανό, ωστόσο, να σας βάλει στο κλίμα «στοχεύσατε, πυρ!». Μεταξύ των παιχνιδιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εκμεταλλεύονται τις αρετές του Zapper συγκαταλέγονται τα «Resident Evil: Umbrella Chronicles», «Ghost Squad» και «Medal of Honor Heroes 2». Οπλίστε και μην λυπηθείτε κανέναν!

ΣΥΣΤΗΜΑ

Wii

ΔΙΑΘΕΣΗ

Nortec