Oι έξυπνες κάμερες, τα powerbanks και τα ασύρματα τηλέφωνα σε super προσφορές στη Vodafone!

Φέτος, η άνοιξη έρχεται στη Vodafone με μια τεράστια ποικιλία και εκπληκτικές προσφορές σε αξεσουάρ για Smartphones, Tablets, αλλά και σε προϊόντα Vodafone Smart Home, που δίνουν σε όλους τη δυνατότητα να κάνουν το σπίτι τους πιο «έξυπνο».

Όσοι επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone από σήμερα, μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές προφορές και συγκεκριμένα:

-20% σε όλες τις έξυπνες κάμερες
-20% σε όλα τα powerbanks
-20% στα ασύρματα τηλέφωνα

Τα καταστήματα Vodafone διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία από έξυπνες κάμερες, οι οποίες βοηθούν τον πελάτη να ελέγχει κάθε στιγμή, από όπου κι αν βρίσκεται τι συμβαίνει στο χώρο του. Επιπλέον, η Vodafone αποτελεί προορισμό και για όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν συσκευές σταθερής τηλεφωνίας για κάθε ανάγκη και χώρο.

vodafone_1774758b-620x320

Παράλληλα, μέσα από τη μεγάλη γκάμα powerbanks οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες και στο προσωπικό τους στυλ, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα, καθώς και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτονομία σε όλες τους τις συσκευές.

Οι εκπτώσεις ισχύουν μέχρι τις 11/05 ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Επιπλέον, οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν και με πιστωτική κάρτα, με έως και 12 άτοκες δόσεις.