Η πρώτη εταιρεία λύσεων ασφάλειας τερματικών συσκευών με πιστοποίηση ISO 9001: 2015.

Η Kaspersky Lab ανακοινώνει ότι η Παγκόσμια Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας έλαβε πιστοποίηση ISO 9001: 2015. Η εταιρεία είναι μία από τις πρώτες που πιστοποιούνται με βάση τη νέα εκδοχή του συγκεκριμένου προτύπου, το οποίο αποτελεί την πιο αναγνωρισμένη πιστοποίηση διαχείρισης ποιότητας στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του σχετικού ελέγχου, εξετάστηκαν οι πρακτικές, οι πολιτικές και τα συστήματα διαχείρισης της Παγκόσμιας Ομάδας Τεχνικής Υποστήριξης της Kaspersky Lab, τα οποία βρέθηκαν να πληρούν και να συμμορφώνονται με όλα τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα.

Η πιστοποίηση ISO 9001: 2015 της Kaspersky Lab αναγνωρίζει τις ικανότητες παροχής B2B και B2C τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας για τις λύσεις ασφάλειας που διαθέτει στην Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, τη Βόρεια Αμερική και τη Ρωσία.

Το πρότυπο ISO 9001: 2015 βασίζεται σε μια σειρά αρχών διαχείρισης ποιότητας και καλύπτει πέντε βασικές διαδικασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν: τη διαχείριση περιστατικών πελατών της Kaspersky Lab, τη διαχείριση μαζικών κρίσιμων περιστατικών, το χειρισμό παραπόνων πελατών σχετικά με τις υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Kaspersky Lab, τη διαχείριση γνώσης και την εσωτερική υποστήριξη χρηστών της Kaspersky Lab. Έτσι, το πρότυπο παρέχει ένα πλαίσιο κι ένα σημείο αναφοράς για την συνεπή επίτευξη υψηλών επιδόσεων και επιπέδων εξυπηρέτησης.

kaspersky

Η Kaspersky Lab έχει αποδείξει την ικανότητά της να διατηρεί υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υποστήριξης για τους πελάτες της. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πιστοποίησης, δεν βρέθηκε κανένα σημείο μη συμμόρφωσης, γεγονός σπάνιο μεταξύ των εταιρειών που υποβάλλονται στο σχετικό έλεγχο. Η πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι οι πελάτες της Kaspersky Lab λαμβάνουν υψηλής ποιότητας υποστήριξη, που πληροί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Ο Aleksandr Voinov, Επικεφαλής του τμήματος Global Support της Kaspersky Lab, δήλωσε: «Αυτή η πιστοποίηση αποτελεί μια μεγάλη τιμή για την Παγκόσμια Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης της Kaspersky Lab, καθώς αποδεικνύει ότι η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες να μεγιστοποιήσουν την αξία που αποκομίζουν από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, αλλά και να τους προσφέρουμε κορυφαία επίπεδα ικανοποίησης. Η πιστοποίηση αυτή, καθώς και άλλες διακρίσεις, αναδεικνύει τη δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας, ενώ αποδεικνύει ότι προσφέρουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που τους αξίζει».