H Enarxis θα αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Sphero στην Ελλάδα.

Η Enarxis Dynamic Media θα διανέμει τα προϊόντα Sphero στην Ελλάδα. Η Sphero, γνωστή στο παρελθόν ως GearBox και αργότερα ως Orbotix, εστιάζει στο να προσφέρει μια νέα άποψη στην διασκέδαση μέσω της ρομποτικής και των συσκευών που μπορεί να χειριστεί κάποιος μέσω των κινητών τηλεφώνων.

sphero

Η εταιρεία έχει έδρα το Colorado των ΗΠΑ και είναι γνωστή για την ανάπτυξη της “Sphero”, της πρώτης ρομποτικής μπάλας στον κόσμο, η οποία είναι ένας εκλεπτυσμένος σύντροφος για το smartphone ή του tablet σας και λειτουργεί με πολυάριθμες εφαρμογές, για το “Ollie”, ένα ρομπότ που με την βοήθεια εφαρμογών εκτελεί κόλπα και κατακτά κάθε εκατοστό ομαλής και ανώμαλης επιφάνειας, αλλά και για το “BB-8”, το ανδροειδές που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ταινία Star Wars: The Force Awakens, το οποίο λειτουργεί με εφαρμογές και διαθέτει προσαρμοστική συμπεριφορά που στηρίζεται στην αλληλεπίδραση που έχετε μαζί του.

maxresdefault

Το BB-8 εμφανίζει μια μεγάλη ποικιλία από εκφράσεις και ανταποκρίνεται στις φωνητικές εντολές σας. Μπορείτε να του ζητήσετε να περιπλανηθεί στον χώρο και θα το δείτε να εξερευνά το περιβάλλον αυτόνομα, να στήσετε την δική σας περιπέτεια και να δείτε το BB-8 να την ζει μοναδικά, ή να δημιουργήσετε και να παρακολουθήσετε ολογραφικά μηνύματα.