Κουνέλια-Monty Pythons!

Σχιζοφρενή και αδίστακτα εξωγήινα κουνέλια εισβάλουν στη Γη. Βοηθήστε τα να μάθουν την ανθρώπινη συμπεριφορά μέσα από περίπου 70 σουρεαλιστικά mini games που διεξάγονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Rayman Raving Rabbids 2Μια λέξη αρκεί για να χαρακτηρίσει το «Rayman Raving Rabbids 2»: παλαβομάρα! Θεότρελα κουνέλια ντυμένα με κάθε πιθανό τρόπο, εντρυφούν στις ανθρώπινες συνήθειες, σκορπώντας άφθονο γέλιο. Πάνω από 60 minigames σατιρίζουν την κουλτούρα και τη συμπεριφορά ανθρώπων διαφορετικών ηπείρων, σε ένα ταξίδι από την Ευρώπη μέχρι την λατινική Αμερική και την Αφρική μέχρι την Ασία. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας θα λάβετε μέρος σε αγώνες κολύμβησης κουνελιών, θα πλύνετε εσώρουχα σε ποτάμι, θα παίξετε ράγκμπι, θα σερβίρετε, θα κάνετε rodeo, θα προσπαθήσετε να μιλήσετε στο κινητό σε cinema δίχως να σας καταλάβει ο υπεύθυνος ασφαλείας, θα λουφάρετε στη δουλειά έχοντας το νου σας πότε θα κάνει έφοδο το αφεντικό και πολλά, πολλά άλλα!

Σε κάθε πίστα καλείστε να αναπαράγετε με τα ασύρματα χειριστήρια του Wii τις κινήσεις των κουνελιών στην οθόνη. Αυτό συνεπάγεται πως όταν, για παράδειγμα, χρειάζεται να δημιουργήσετε μπουρμπουλήθρες σε ένα μπουκάλι σόδας, κρατάτε το χειριστήριο σαν μπουκάλι και το κουνάτε πάνω κάτω, όταν πετάτε βεντούζες στους αντιπάλους σας, απλά σημαδεύετε την οθόνη και ούτω καθεξής. Εξαιρετικά απολαυστικές είναι οι συναυλίες, όπου επιλέγετε το ρόλο σας σε ένα κουνελοσυγκρότημα (π.χ. ντραμς, κιθάρα ή φωνή) και φροντίζετε να κρατάτε με τις κινήσεις σας τον ρυθμό. Το τι γίνεται στην οθόνη είναι πέρα από κάθε περιγραφή! Είναι δεδομένο πως θα χάσετε τις πρώτες φορές που θα παίξετε, καθώς αντί να συγχρονίζεστε με το ρυθμό θα ξεκαρδίζεστε με τα τεκταινόμενα!

Το «Rayman Raving Rabbids 2» απογειώνεται όταν παίζετε παρέα με φίλους (έως 4 παίκτες) σε coop ή battle mode. Ενδεικτικά αναφέρουμε την πίστα με το ποδήλατο, όπου ο ένας παίκτης οδηγεί κρατώντας το χειριστήριο σαν τιμόνι και ο άλλος κάνει πετάλι. Τέλος, εκτεταμένες είναι και οι δυνατότητες παραμετροποίησης του Rayman και των Rabbids, με πάνω από 540.000 πιθανούς συνδυασμούς των περίπου 110 κουστουμιών και αξεσουάρ.

ΣΥΣΤΗΜΑ

Wii, DS

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8,5

ΗΧΟΣ: 9

GAMEPLAY: 9,5

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 9

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 9

ΔΙΑΘΕΣΗ

Nortec