Τα εντυπωσιακά προϊόντα της Sony για 2η συνεχόμενη χρονιά αναδεικνύονται με μοναδικό τρόπο στα πολυκαταστήματα Αttica σε Αθήνα και Μαρούσι.

sony-modelling-attica-golden-hallΗ Sony ξεδιπλώνει την γκάμα των προϊόντων της και κυριαρχεί στις βιτρίνες, αλλά και στους ορόφους των πολυκαταστημάτων Attica στην Πανεπιστημίου και στο Golden Hall στο Μαρούσι με ξεχωριστά happenings και δώρα εκπλήξεις από τις 6 Απριλίου έως και τις 9 Μαΐου. Τα προϊόντα της Sony που ξεχωρίζουν για τις προηγμένες λειτουργίες τους, τα εντυπωσιακά χρώματά τους και το μοναδικό σχεδιασμό τους  φέρνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε πλήρη αρμονία με το σύγχρονο lifestyle. Εντυπωσιακές γωνιές εμπνευσμένες από την καθημερινότητά μας, υποδέχονται τους επισκέπτες των δύο πολυκαταστημάτων σε επιλεγμένα σημεία προσφέροντας μια «νότα» τεχνολογίας στον σύγχρονο και δυναμικό τρόπο ζωής.


Minimal και παράλληλα ξεχωριστές συνθέσεις αναδεικνύουν τον αρμονικό συνδυασμό μεταξύ της μόδας, της τεχνολογίας και του σύγχρονου lifestyle. Η Sony είναι εκεί για να μας συντροφεύει στους προορισμούς μας (Sony Travelling), να μας διασκεδάσει ή να μας χαλαρώσει στο σπίτι (Sony Living), να μας βοηθήσει να κάνουμε in-fashion επιλογές (Sony Modelling), δίνοντας ανοιξιάτικο χρώμα σε κάθε κομμάτι της ζωής μας (Sony Seasons). Ο σύγχρονος, γεμάτος απαιτήσεις τρόπος ζωής, αποπνέει άλλον αέρα όταν οι πιο λεπτές τηλεοράσεις Bravia και η νέα OLED, οι φωτογραφικές μηχανές Cybershot, τα mp3 players Walkman, οι βιντεοκάμερες Handycam, τα laptop VAIO, τα φορητά DVD players, αλλά και οι ψηφιακές κορνίζες, αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές.


«Στη  SONY η αρμονική σύνδεση της τεχνολογίας με τον σύγχρονο τρόπο ζωής είναι πρωταρχικός στόχος.  Η «καρδιά» της Sony χτυπάει πάντα στον ίδιο ρυθμό με τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών και αυτό είναι κάτι το οποίο προσδιορίζει κάθε μας ενέργεια, από το σχεδιασμό μέχρι το λανσάρισμα των προϊόντων μας», δήλωσε ο κ. Γιάννης Γρατσώνης, Διευθυντής Marketing, Sony Hellas.


Ο ανοιξιάτικος, γεμάτος χρώμα κόσμος της SONY υποδέχεται τους επισκέπτες του Attica έως τις 9 Μαΐου 2009 και προσφέρει σε όλους απρόσμενα αναμνηστικά δώρα, αλλά και τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα από τα 45 δώρα Sony, με αγορές άνω των 100€ από τα πολυκαταστήματα Attica.