Head banging κατ’ οίκον…

Πάρτε στα χέρια την κιθάρα του νέου Guitar Hero και αφήστε την ανέμελη χαίτη σας να μαστιγώσει την οθόνη με περισσό rock ενθουσιασμό!

Legends of RockΕίχατε πάντα απωθημένο να γίνετε rock star και το αλαλάζον κοινό σας να επευφημεί τα εμπνευσμένα riff και τα ανυπέρβλητα σολαρίσματα της κιθάρας σας; Έφτασε η ώρα να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα, αποκτώντας το τρίτο και πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας παιχνιδιών «Guitar Hero». Η κιθάρα που συνοδεύει το παιχνίδι είναι, πλέον, ασύρματη, ώστε να μην σκοτώνεται η υπόλοιπη οικογένεια στα καλώδια, όσο εσείς μιμείστε τον Γιοκαρίνη και φέρει σε αποκλειστικότητα τον σχεδιασμό Les Paul της Gibson. Το gameplay βασίζεται στο σωστό συγχρονισμό των πατημάτων σας στα κουμπιά που υπάρχουν στα τάστα της κιθάρας-χειριστήριο με τα κουμπιά που βλέπετε να απεικονίζονται στην οθόνη κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής ενός rock κομματιού.

Όσοι από εσάς έχετε παίξει το προηγούμενο Guitar Hero, θα εξοικειωθείτε άμεσα με τον ήδη γνώριμο χειρισμό. Οι υπόλοιποι, δεν θα χρειαστείτε πάνω από 5 λεπτά για να εντρυφήσετε στο ιδιότυπο χειριστήριο-κιθάρα και να αρχίσετε να σολάρετε ως άλλος Jimi Hendrix. Πατήστε τις σωστές νότες τη σωστή στιγμή και το μουσικό κομμάτι εκτελείται όπως όλοι το έχουμε αγαπήσει. Αν ωστόσο ο συγχρονισμός σας υστερεί, τότε τα φάλτσα θα κατακρεουργήσουν τον rock ύμνο και θα εξοργίσουν το κοινό σας (το οποίο δεν φημίζεται και για την ανεκτικότητά του!). Στη μεγάλη ποικιλία των τραγουδιών που περιλαμβάνει το «Guitar Hero III» συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, κομμάτια από τους Aerosmith, Guns ‘N’ Roses, The Rolling Stones, Beastie Boys, Rage Against the Machine, Pearl Jam, κ.α.

Από το παιχνίδι παρελαύνουν και τα ψηφιακά alter ego διάσημων θρύλων της rock όπως του Slash and και του Tom Morello. Η ειδοποιός διαφορά, βέβαια, του «Guitar Hero III» από το «ΙΙ» είναι το online στοιχείο. Ανταγωνιστείτε με άλλους φιλόδοξους star της μουσικής σε γρήγορα quick play matches ή πρωταθλήματα κατάταξης, ορίζοντας εσείς τους κανόνες της αναμέτρησης. Προσέξτε μόνο, μη σπάσετε την κιθάρα πάνω σε κανένα ηχείο κατά την προσφιλή συναυλιακή punk συνήθεια…

ΣΥΣΤΗΜΑ

X360, Wii, PS3, PS2

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8,5

ΗΧΟΣ: 10

GAMEPLAY: 9

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 9

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 9

ΔΙΑΘΕΣΗ

Dionic