Το νέο update του Far Cry Primal στις 16 Απριλίου για τους expert του Far Cry.

Νέο εξαιρετικά δύσκολο Survival Mode έρχεται στο Far Cry Primal μέσω του δωρεάν update που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον Thomas Simon, director του τίτλου, το συγκεκριμένο mode κάνει ακόμα πιο ρεαλιστική την εξερεύνηση, γεγονός που οδηγεί τη δυσκολία σε επίπεδο “expert”.

Far-Cry-Primal

Το νέο Survival mode αφορά κυρίως τους gamers που ψάχνουν ακόμα μεγαλύτερες Far Cry προκλήσεις. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν να ρυθμίσουν τη δυσκολία ανάλογα με τα “θέλω” τους.  Οι παίκτες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το permadeath mode, ενώ με την εμφάνιση του game over, θα αρχίζουν ξανά από την αρχή.

Σύμφωνα με τη Ubisoft, οι κινήσεις των παικτών θα πρέπει να είναι “μετρημένες”, καθώς θα υπάρχει το γνωστό stamina, το οποίο αναπληρώνεται μόνο μέσω ξεκούρασης. Όταν τα ποσοστά της stamina είναι λίγα, τότε ο ήρωας θα γίνεται αρκετά αργός.

FCP_Survivor_Mode_concept1_PR_160330_630pm_CET

Την ίδια στιγμή, το mini-map αφαιρείται και το fog of war μετατρέπεται σε πιο δυνατό. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα “ατού” του είναι η γρήγορη μεταφορά από ένα σημείο σε κάποιο άλλο. Βέβαια, έτσι μειώνεται η διαθέσιμη stamina και το φαγητό που έχετε στη διάθεσή σας.

 Μέσα στις δυσκολίες του Survival Mode καλό είναι να βάλετε: τη δημιουργία σκηνών και φωτιάς για να επιβιώσει ο ήρωας από το κρύο και το δάμασμα των θηρίων. Όσον αφορά το τελευταίο, όσο πιο άγριο είναι το ζώο π.χ. αρκούδα, τόσο πιο απαιτητική θα είναι η διαδικασία εξημέρωσής του.

FCP_Survivor_Mode_concept3_PR_160330_630pm_CET

Το δωρεάν update με το Survival Mode θα είναι διαθέσιμο στις 12 Απριλίου για τις πλατφόρμες PS4, Xbox One και PC. Στην PC έκδοση, η νέα αναβάθμιση προσθέτει 4K textures.