Το τμήμα B2B της Multirama προστίθεται στη λίστα των εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προστιθέμενης αξίας (VAR) για τη διάθεση του Solo Gateway.

vtripgroupΟ αμιγώς ελληνικός κολοσσός λιανικής και το τμήμα B2B της Multirama έρχεται να προστεθεί στη λίστα των εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προστιθέμενης αξίας (VAR) για τη διάθεση του Solo Gateway, όντας και ο πρώτος οργανισμός στον οποίο απονέμεται η πιστοποίηση Solo Gateway Platinum Partner για την Ελληνική αγορά.


Το Solo Gateway αποτελεί μια μοναδική λύση Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας (Unified Communication) ικανή να καλύψει πλήρως τις ανάγκες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της κάθε επιχείρησης, αφού οι εκδόσεις κυμαίνονται από τη Small Business Gateway για SOHO περιβάλλοντα με κόστος €600 για μέχρι 5 χρήστες, μέχρι την Enterprise Maximum Security που εξασφαλίζει VPNs και υψηλής διαθεσιμότητας Data Centers.


Σε κάθε έκδοση συμπεριλαμβάνονται πακέτα Ασφάλειας (antispam, antivirus, backup), Συνεργασίας (address books, calendar, instant messaging), Κεντρικού Εξυπηρέτη (File/Web/Mail/Proxy Server), ενώ η πρόταση ξεχωρίζει με την ενσωμάτωση ενός πλήρους τηλεφωνικού κέντρου (Αναλογικού, Ψηφιακού και VoIP με πλήρη Fax Server) αλλά και CCTV+DVR συστήματος (που καταγράφει και μεταδίδει το σήμα από IP κάμερες στο Web, αλλά και στο κινητό ανά πάσα στιγμή)


«Είμαστε πολύ περήφανοι που μέσα από το Β2Β κανάλι αλλά και το Πανελλαδικό Δίκτυο των καταστημάτων Multirama το Solo Gateway, η ναυαρχίδα των προϊόντων του Ομίλου Vtrip, θα καλύψει τις ανάγκες των Ελληνικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και όχι μόνο. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της κρίσης που διανύουμε, με μικρό αρχικό κόστος και άμεση μείωση των εξόδων» δήλωσε ο Γιώργος Γληνός, Διευθυντής Πωλήσεων του Solo Gateway.


«Με την προσθήκη του Solo Gateway στην γκάμα προϊόντων Β2Β της Multirama, αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά την εμμονή μας να επιλέγουμε πρωτοποριακές λύσεις για τον Έλληνα επιχειρηματία, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική στιγμή που τις έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

To Solo Gateway προσθέτει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο puzzle των ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει το τμήμα B2B της Multirama.

Eίμαστε σίγουροι ότι η αποδοτική συνεργασία με τον Όμιλο Vtrip θα ξεκινήσει δυναμικά με αφορμή το επιδοτούμενο Πρόγραμμα e-security, για το οποίο το Solo σε συνδυασμό με επώνυμο Hardware είναι μια πλήρως επιλέξιμη λύση για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες Ασφάλειας κάθε επιχείρησης με προϋπολογισμό από €5000 έως και €70000 και 70% επιδότηση» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κασιτερόπουλος, Senior Product Manager της Multirama AEBE.