Tο σύστημα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων της Data Communication.

Η ALCHIMICA, εταιρία με παρουσία 33 ετών στην έρευνα, ανάπτυξη και παρασκευή χημικών για τον κατασκευαστικό και βιομηχανικό κλάδο, επέλεξε το σύστημα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων Premium HRM της Data Communication για την αποτελεσματικότερη οργάνωση και λειτουργία του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

Επιλέγοντας το Premium HRM, η Alchimica αποκτά ένα πολύτιμο εργαλείο που της επιτρέπει την πλήρη αυτοματοποίηση και αποτελεσματικότερη διαχείριση πάγιων διαδικασιών του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, για την εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Η έκδοση μισθοδοσίας απλοποιείται, διασφαλίζεται πληρέστερη καταγραφή των δεδομένων που αφορούν στο προσωπικό, οι υποβολές των εντύπων σε ασφαλιστικά ταμεία, Taxisnet και λοιπούς φορείς γίνονται αυτόματα, ενώ το λογιστήριο και η διοίκηση έχουν ανά πάσα στιγμή άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση. Συνδέοντας το Premium HRM με το σύστημα επιχειρηματικής ευφυΐας Business Analysis, η εταιρία αποκτά χρήσιμα reports με ανάλυση των δεδομένων της μισθοδοσίας και της διαχείρισης παρουσιών. Όλα τα παραπάνω συνεπάγονται σημαντικά οφέλη για την εταιρία γενικότερα, η οποία ενισχύει συνολικά την επιχειρησιακή της οργάνωση.

data communicationΟ κ. Γρηγόρης Κατσάνης, Οικονομικός Διευθυντής της Alchimica δήλωσε: «Στην Alchimica αναζητούσαμε μια λύση που θα καθιστούσε το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού αποδοτικότερο, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις λειτουργίες του. Το Premium HRM ανταποκρίθηκε απόλυτα στις ανάγκες μας, με τα οφέλη από τη χρήση του να είναι ήδη εμφανή στην καθημερινότητά μας. Με χαρά διαπιστώνουμε ότι διαδικασίες χρονοβόρες, πλέον γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και αποτελεσματικότερα, χωρίς κίνδυνο λάθους, ενώ έχουμε αποκτήσει καλύτερο έλεγχο στη ροή και αξιοποίηση της πληροφορίας».

Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: «Κάθε επιχείρηση έχει ανάγκη για ορθή διοίκηση του σημαντικότερου κεφαλαίου, των ανθρώπων της. Χρησιμοποιώντας το Premium HRM, προσφέρει στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού ένα πολύτιμο εργαλείο που θα της επιτρέψει να διαχειριστεί μέσω ενός ενιαίου συστήματος όλες τις διαδικασίες του τμήματος, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και πετυχαίνοντας καλύτερα αποτελέσματα».