Η HP συνεχίζει να πρωτοπορεί με λύσεις εκτύπωσης και H/Y για το σπίτι και το γραφείο.

H HP Hellas παρουσίασε πάνω από 20 προϊόντα και λύσεις προσωπικών υπολογιστών και εκτύπωσης για προσωπική καθώς και για επαγγελματική χρήση. Με αυτήν την εντυπωσιακή παραγωγή νέων προϊόντων και καινοτόμων λύσεων που ενσωματώνουν την αιχμή της τεχνολογίας, η νέα HP επιβεβαιώνει και στην Ελλάδα την υπόσχεσή της για συνεχή πρωτοπορία. Η νέα δυναμική της εταιρείας έχει ως πηγή έμπνευσης και κινητήριο δύναμη την προσήλωσή της σε συνεχείς πρωτοποριακές εφευρέσεις: Keep Reinventing.

«Η ΗΡ είναι παγκόσμια πρωτοπόρος στην εκτύπωση και τους προσωπικούς υπολογιστές» δήλωσε ο κ. Βασίλης Αυζώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της HP Hellas. «Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία πρέπει να κάνει τη ζωή του καθενός καλύτερη, σε όλον τον κόσμο. Αυτή είναι η τεχνολογία που δημιουργούμε και στοχεύει στην ανάπτυξη χρήσιμων, έξυπνων, απλών, σημαντικών λύσεων, που θα κάνουν τη διαφορά στους πελάτες μας. Η τεχνολογία είναι μέσα στην καθημερινή μας ζωή, στο σπίτι, στο γραφείο, στην ψυχαγωγία, στην μετακίνηση και πρέπει να εξελίσσεται για να προσφέρει λύσεις. Θα συνεχίσουμε να εφευρίσκουμε τεχνολογίες και πρωτοποριακές λύσεις αντλώντας έμπνευση από το παγκόσμιο μήνυμά μας: Keep Reinventing».

Ο κος Βασίλης Αυζώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της HP Hellas

Ο κος Βασίλης Αυζώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της HP Hellas

Νέα επίπεδα σχεδιασμού, τεχνολογίας και απόδοσης

Είτε πρόκειται για προϊόντα προσωπικής χρήσης, είτε για επαγγελματικές λύσεις, η φιλοσοφία της ΗΡ να δημιουργεί και να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες για τον κάθε χρήστη αποτυπώνεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά, στο σχεδιασμό, στη χρηστικότητα, τη φιλικότητα, την ισχύ και την απόδοσή τους.

Ειδικότερα:

Επαγγελματική χρήση –Υπολογιστές

HP Elite x2 1012 G1

Ένα εξαιρετικά ευέλικτο tablet που προσφέρει την παραγωγικότητα ενός φορητού υπολογιστή. Καλύπτει ιδανικά τις ανάγκες ενός επαγγελματία ο οποίος χρειάζεται μια φορητή συσκευή που δε θα κάνει συμβιβασμούς ως προς την αυτονομία, την ασφάλεια και τη διαχειρισιμότητα.

Βασικά χαρακτηριστικά:
πάχος μόλις 8,1 χιλιοστά και βάρος λιγότερο από ένα κιλό
ενσωματωμένη βάση στήριξης που επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει τη συσκευή είτε σε όρθια θέση, είτε σε χαμηλότερη θέση για πληκτρολόγηση μέσω του εικονικού πληκτρολογίου της οθόνης
μεγάλη σε διάρκεια ζωής μπαταρία
οι ενσωματωμένοι επεξεργαστές Intel Core vPro Μ που είναι βελτιστοποιημένοι για χρήση σε φορητές συσκευές, ο ενσωματωμένος δίσκος τεχνολογίας SSD και το λειτουργικό σύστημα Windows 10 της Microsoft, δημιουργούν ένα σύνολο που εγγυάται απόδοση υψηλού επιπέδου σε κάθε ανάγκη του επαγγελματία.

HP Elite x2 1012 G1

HP Elite x2 1012 G1

HP EliteBook Folio G1

Το λεπτότερο και ελαφρύτερο business-class notebook στον κόσμο – το οποίο παρέχει την κομψή σχεδίαση που επιθυμούν οι καταναλωτές.
Παράλληλα προσφέρει την υψηλού επιπέδου ασφάλεια και την διαχειρισιμότητα που αναζητούν οι επιχειρήσεις, ικανοποιώντας τις ανάγκες των ειδικών του ΙΤ

Βασικά χαρακτηριστικά:
πάχος μόλις 12,4 χιλιοστά (λεπτότερο και από μια μπαταρία ΑΑ) και βάρος λιγότερο από ένα κιλό
οθόνη του εκμεταλλεύεται όλο το πλάτος του πλαισίου της και μπορεί να ανοίξει σε γωνία 180 μοιρών, δίνοντας στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία και πιο εύκολη συνεργασία με όσους εργάζονται γύρω τους
ενσωματωμένη webcam υψηλής ανάλυσης 720p
δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του ήχου με τη φωνή, και λογισμικό μείωσης θορύβου
μπαταρία διάρκειας μέχρι και 10 συνεχόμενες ώρες με διάρκεια ζωής πάνω από 3 χρόνια
6ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core vPrο M
λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows 10 Pro

HP EliteBook 1040 G3

Το λεπτότερο notebook εταιρικής κλάσης στον κόσμο! Μια συσκευή πρωτοποριακής σχεδίασης και ακόμα υψηλών επιδόσεων. Το EliteBook 1040 διατίθεται με μια επιλογή μεταξύ οθόνης FHD ή QHD.

Βασικά χαρακτηριστικά:

πάχος 14 “(35,56 εκατοστά)
σχεδιασμός με CNC diamond-cut αλουμίνιο
Windows 10 Pro
6η γενιά Intel Core vPro
επεξεργαστές, PCIe Gen3 SSD
μνήμη DDR4
ηχητικά συστήματα από την Bang & Olufsen
HP Software για Μείωση Θορύβου
HP Clear Sound Amp για να παρέχουν μια πλούσια εμπειρία συνεργασίας μέσα από εφαρμογές όπως το Skype for Business

HP EliteBook 1040 G3

HP EliteBook 1040 G3

HP Elite x3

Η επανάσταση στο φορητό computing! Συνδυάζει τις ανάγκες χρήσης phablet, laptop και desktop σε μία μόνο υπολογιστική συσκευή. Μια επαναστατική ευέλικτη πλατφόρμα που επιτρέπει στην κινητικότητα και την πληροφορική να συγκλίνουν με έναν πραγματικά ουσιαστικό τρόπο.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

επεξεργαστής Snapdragon 820
Windows 10 Mobile με Windows Continuum2,
προαιρετικό HP Desk Dock και προαιρετικό Mobile Extender
τεχνολογία Qualcomm® Quick Charge 3.0.
επιτραπέζια σύνδεση (Desk Dock) με DisplayPort για υποστήριξη εξωτερικής οθόνης, δύο θύρες USB-A και μια USB-C

HP ZBook Studio G3

Το Quad Core Workstation Ultrabook είναι ο πρώτος στον κόσμο σταθμός εργασίας Ultrabook με τετραπλό πυρήνα, το λεπτότερο και ελαφρύτερο μοντέλο υψηλών επιδόσεων της HP που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα στον τομέα των σταθμών εργασίας και της καινοτομίας. Συνδυάζει δύναμη και στυλ.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες της επιχείρησης και του εργαζόμενου εν κινήσει, με επαγγελματικές επιλογές μνήμης, επεξεργαστή, γραφικών και ακόμα περισσότερα:

Επεξεργαστές Intel® Core ή επεξεργαστές Xeon (3), διπλό 1 TB
HP Z Turbo G2 δίσκος για έως 2 TB συνολικού χώρου αποθήκευσης
έως και 32 GB μνήμη ECC
διπλή θύρα Thunderbolt 3
κατασκευασμένο να χειρίζεται αρχεία με βαριά γραφικά, με μια επιλογή μεταξύ των νέων NVIDIA® Quadro® M1000M 2GB GDDR5 Professional Graphics ή Intel® HD Graphics 530

HP Zvr monitor

Η πρώτη εμπορική οθόνη 3D της HP που αλλάζει τον τρόπο εργασίας. Προσφέρει ολογραφική εικόνα 3D1, ώστε να μπορεί ο χρήστης να βλέπει σε κάθε γωνία και καμπύλη σαν να ήταν πραγματικές. Φυσική αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο με το περιεχόμενο 3D1, καθώς οι αισθητήρες παράλλαξης πλήρους κίνησης της στερεοσκοπικής οθόνης Full HD εντοπίζουν και αποκρίνονται στην κίνηση των ελαφριών παθητικών γυαλιών.

● Περιστρέψτε, διαχειριστείτε, αλλάξτε και εστιάστε σε κάθε λεπτομέρεια του ολογράμματος με την γραφίδα
● Προβάλετε τα 3D1 μοντέλα σας σε μεγάλη οθόνη 2D για εύκολη ομαδική συνεργασία μέσω συσκευής της επιλογής σας
● Μεταφέρετε εύκολα το αρχιτεκτονικό, MCAD, εκπαιδευτικό και επιστημονικό περιεχόμενο σας από ένα HP Z Workstation ή HP Business Desktop με διπλούς DVI ή DisplayPort συνδέσμους
● Μεταφέρετε, δείτε και εργαστείτε εύκολα πάνω στο αρχιτεκτονικό, MCAD, εκπαιδευτικό και επιστημονικό περιεχόμενο σας με λογισμικό zSpace Studio

HP EliteDesk 800 G1

Μικρό και θαυματουργό ! Ένας desktop υπολογιστής με μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, που σχεδιάστηκε για να συνδυάσει την εξοικονόμηση χώρου και τις αποτελεσματικές επιδόσεις. Είναι χτισμένο από ένα μίγμα των desktop και laptop μέρη, η οποία επέτρεψε την σμίκρυνση να συμβεί χωρίς πραγματικά να επηρεάζουν την επεξεργαστική ισχύ.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

Intel vPro9, Windows 10 Pro1 και HP Common Core BIOS για εύκολη διαχείριση
Επιλογή μεταξύ πιστοποιημένων ENERGY STAR και EPEAT Gold8 μοντέλων
Κατανάλωση μικρότερη από 8W σε κατάσταση ηρεμίας
HP BIOSphere3 με SureStart που σταματά απειλές σε επίπεδο ΒIOS
HP Client Security Suite για προστασία δεδομένων
multi-factor authentication

HP Spectre Pro x360 G2 Convertible PC

Η HP ανανέωσε τον πιο ευρέως αναγνωρισμένο premium μετατρέψιμο υπολογιστή της, το HP Spectre x360, με το οποίο παρέχει εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, γρήγορους χρόνους εκκίνησης και εντυπωσιακή συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi. Η HP συνεχίζει να βελτιώνει τη συσκευή, διανθίζοντας την με τους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Intel, ηχητικά συστήματα Bang & Olufsen και την επιλογή Ash Silver with Copper χρώματος.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
Εντυπωσιακός σχεδιασμός και χρώμα
6ης γενιάς i5 και i7 επεξεργαστές Gen Intel Core
Εντυπωσιακής ταχύτητας SSD που φτάνει έως 512GB
βάρος 1.4 κιλά και πάχος 15,9 χιλιοστά,
οθόνη Quad HD
έως και 12 ώρες διάρκεια μπαταρίας
υποστηρίζει τόσο πλήρους μεγέθους HDMI όσο και mini-DisplayPort
τρεις θύρες USB 3.0 με HP USB Sleep and Charge

Προσωπική χρήση –Υπολογιστές

HP ENVY notebook 13″

Ένα notebook με στόχο την παραγωγικότητα και τη φορητότητα. Λεπτή και ελαφριά σχεδίαση με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και τους πιο νέους Intel® επεξεργαστές.

13 χιλιοστά πάχους και βάρος 1.27 κιλά
μπαταρία λιθίου τριών κελιών, 45Whr, πολυμερών ιόντων διάρκειας 10 ωρών
επιλογή μεταξύ 6ης γενιάς Intel Core i3, i5 και i7 επεξεργαστή
δυνατότητα SSD μέχρι και 512 GB
συνδεσιμότητα με τρεις θύρες USB 3.0: μία HP Sleep and Charge, μία πλήρους μεγέθους θύρα HDMI και μια συσκευή ανάγνωσης καρτών SD
μεταλλικό πλαίσιο με ένα καμπυλωτό προφίλ και ανυψωτικό σύνδεσμο για πιο σταθερή και άνετη πληκτρολόγηση
οθόνη ανάλυσης Full HD ή Quad HD + (8)
διπλά ηχεία με ήχο από την Bang & Olufsen.

HP TrueVision Webcam
διαθέτει μικρόφωνα τύπου dual array με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, ώστε να εξασφαλίζεται ευκρινής, καθαρός ήχος κατά τη διάρκεια ενός web chat

HP Pavillon X2 / 12″

Όταν η ζωή απαιτεί ευελιξία και προσιτές λύση με δυνατότητες που ξεπερνούν τις προσδοκίες του χρήστη υπάρχει το Pavilion x2. Διαθέτει εξαιρετική οθόνη με καλές γωνίες θέασης και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
Επεξεργαστής Intel Core M
Ήχος Bang & Olufsen Play
Κάμερα web HD HP TrueVision (μπροστινή) με ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο διπλής συστοιχίας
λειτουργίες βάσης και tent: μοναδική μαγνητική άρθρωση που επιτρέπει την επιλογή λειτουργίας για κάθε χρήση
Η οθόνη IPS 1.920 x 1.2801 Full HD+, που παρέχει καθαρές λεπτομέρειες και εντυπωσιακές γωνίες προβολής

HP Pavillon X2/12''

HP Pavillon X2/12”

HP Pavilion Gaming

Είναι gaming και το δείχνει! Απολαύστε στο έπακρο μοναδικές επιδόσεις και μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία ακρόασης και νιώστε νικητές του παιχνιδιού! Χάρη στο ισχυρό ανθεκτικό υλικό του μπορείτε να ανταποκριθείτε στην επόμενη πρόκληση οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε. Με τις τολμηρές πράσινες αποχρώσεις, η σχεδίασή του ταιριάζει απόλυτα με την ατίθαση απόδοσή του.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
Ισχυρός επεξεργαστής Intel i7 και γραφικά GTX 950M
Εντυπωσιακός σχεδιασμός με πληκτρολόγιο με πράσινο οπισθοφωτισμό
Intel RealSense 3D camera
Υψηλές επιδόσεις με μεγάλης χωρητικότητας HDD και SSD
Οθόνη 15.6’’ FHD
Ήχος με την υποστήριξη της Bang & Olufsen

HP ENVY Curved All-in-One PC

Εξαιρετικά λεπτό και πολύ εντυπωσιακό με γυάλινη οθόνη από άκρη σε άκρη. Ιδανική λύση για χρήστες που θέλουν έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ως ένα κομβικό σημείο στο σπίτι για να δημιουργούν, να μοιράζονται και να ψυχαγωγούνται. Το HP ENVY All-in One PC συνδυάζει επιδόσεις με ανώτατη δεξιοτεχνία και εκπληκτική εικόνα με πιστοποίηση χρώματος από την Technicolor.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
6ης γενιάς i5 και i7 επεξεργαστές Intel Core
Δυνατότητα NVIDIA GeForce 960Α γραφικών για επεξεργασία βίντεο ή παιχνίδια
128GB SSD (7) για γρήγορη απόκριση και 8GB ή 16GB μνήμης. Με επιλογές σκληρού δίσκου έως 2TB, οι πελάτες έχουν όλο το χώρο αποθήκευσης που χρειάζονται για να αποθηκεύουν πολύτιμες οικογενειακές φωτογραφίες και βίντεο, ταινίες και μουσική
Πιστοποίηση χρώματος Technicolor
Κάμερα Intel RealSense

Εκτυπωτές
H HP προσφέρει σύγχρονες λύσεις εκτύπωσης για κάθε ανάγκη μέσα από το εντυπωσιακό της portfolio το οποίο διαθέτει προιόντα που καλύπτουν τόσο τις εκτυπωτικές ανάγκες ενός οικιακού χρήστη, όσο και εκείνες μεγάλων επιχειρήσεων με ιδιαίτερες απαιτήσεις και μεγάλο όγκο εκτυπώσεων.

HP Ink Advantage
Στην κατηγορία των εκτυπωτών για το σπίτι, η σειρά Ink Advantage της HP αποτελεί ιδανική λύση καθώς επιτρέπει εύκολες εκτυπώσεις από κινητές συσκευές, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση χρόνου και χαμηλό κόστος εκτύπωσης.

HP Deskjet Ink Advantage 3635

Απλή και προσιτή επιλογή στην οποία μπορείτε να βασίζεστε. Συνδεθείτε και εκτυπώσετε εύκολα από το smartphone ή το tablet σας, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε χάρη στις χαμηλότερες τιμές δοχείων HP μελάνης. Γρήγορη εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή μέσω μίας μόνο συσκευής.

ΗP Deskjet Ink Advantage 3635

ΗP Deskjet Ink Advantage 3635

HP DeskJet Ink Advantage 3835

Ένας συμπαγής all-in-one εκτυπωτής που επιτρέπει την διεκπεραίωση μεγαλύτερης γκάμας εργασιών κρατώντας χαμηλό το κόστος εκτύπωσης. Με τον με HP DeskJet Ink Advantage 3835 ο χρήστης μπορεί να εκτυπώσει γρήγορα και εύκολα από smartphone ή tablet, ενώ διαθέτει και επιλογή fax.

HP OfficeJet Pro

Τα τελευταία χρόνια η HP έχει δημιουργήσει και καθιερώσει μια κατηγορία εκτυπωτών που φέρνουν το «μελάνι στο γραφείο», παρέχοντας στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις τη δυνατότητα υψηλής ποιότητας έγχρωμων εκτυπώσεων με κόστος κατά 50% οικονομικότερο από τους αντίστοιχους laser εκτυπωτές. Η σειρά εκτυπωτών OfficeJet Pro 6000 και η νέα σειρά εκτυπωτών HP OfficeJet Pro 8000 series παρέχουν στους χρήστες μεγάλες ταχύτητες απογειώνοντας την παραγωγή ενώ διατηρούν χαμηλά τα κόστη. Οι εκτυπωτές της σειράς HP OfficeJet Pro 8000 χαρακτηρίζονται από προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης εργασιών και χαρακτηριστικά υψηλής ασφάλειας.

HP Officejet Pro 8720 e-AiO Printer

HP PageWide
Η νέα σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών της HP ενσωματώνει την τεχνολογία PageWide και εξασφαλίζει υψηλές αναλύσεις φωτογραφικού επιπέδου, εντυπωσιακές ταχύτητες, μεγαλύτερη αυτονομία, καλύτερη ενεργειακή απόδοση και τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και διαχείρισης εγγράφων στην κατηγορία των επαγγελματικών εκτυπωτών παγκοσμίως. Ειδικότερα:

HP PageWide Pro 577 MFP

Συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά στην κατηγορία του, με το χαμηλότερο συνολικό κόστος χρήσης και τις πιο γρήγορες ταχύτητες. Το ιδανικό σύνολο πλαισιώνεται από δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, υψηλή ενεργειακή απόδοση, και μοναδικά για την κατηγορία χαρακτηριστικά ασφαλείας.

HP PageWide Enterprise Color MFP 586c

Ασυναγώνιστη ταχύτητα εκτύπωσης, ποιότητα και ασφάλεια για κορυφαίες επιχειρήσεις με τον HP PW ENT Color MFP 586c. Η τεχνολογία HP PageWide παραδίδει τις υψηλότερες ταχύτητες καθώς και ενσωματωμένα χαρακτηριστικά για τον εντοπισμό απειλών για την ασφάλεια και να επιδιόρθωση του MFP σας , προστατεύοντας το από την εκκίνηση μέχρι την απενεργοποίηση. Προστατεύει τα δεδομένα και κατά τη μεταφορά τους μέσω των ενσωματωμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας και 256 –bit κρυπτογράφησης. Επιπλέον, η συσκευή είναι σχεδιασμένη να χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια από ό, τι οποιοδήποτε MFP στην κατηγορία του.

HP LaserJet (με JetIntelligence)

Η σειρά εκτυπωτών HP LaserJet που διαθέτουν τεχνολογία JetIntelligence, με κορυφαίες επιδόσεις διασφαλίζει εκτυπώσεις έγχρωμων και ασπρόμαυρων εγγράφων υψηλής ποιότητας, εντυπωσιακό συνδιασμό οικονομίας και απόδοσης και γρήγορους χρόνους υλοποίησης εργασιών. Τα νέα προϊόντα LaserJet είναι κατασκευασμένα για χρήση με αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP με την τεχνολογία JetIntelligence, βοηθώντας τον χρήστη να επιταχύνει την διαδικασία εκτύπωσης.

HP LaserJet Pro M501n
Μονόχρωμος εκτυπωτής, ιδανικός για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και για ομάδες εργασίας. Μεγάλης δυναμικής με δυνατότητα να εκτυπώσει μέχρι 6000 σελίδες/μήνα. Εξασφαλίζει σημαντική εξοικονόμηση πόρων χάρη στην χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε ποικιλία μέσων, με ταχύτητα έως 65 σελ. A5/λεπτό.

HP Color LaserJet Pro MFP M377dw
Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής, ιδανικός για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ομάδες εργασίας με ικανότητα να εκτυπώσει μέχρι και 4000 σελίδες/μήνα. Εξασφαλίζει τη γρήγορη εκτύπωση πολλών σελίδων και την ταχύτερη εκτύπωση διπλής όψης σε αυτή την κατηγορία συσκευών.

HP LaserJet Pro M402dn

Αξιοποιήστε στο έπακρο το χώρο του γραφείου σας, με έναν εκτυπωτή που ταιριάζει απόλυτα με το στυλ της εργασίας σας. Με αυτόν τον ισχυρό εκτυπωτή, οι εργασίες σας εκτελούνται γρηγορότερα και απολαμβάνετε ολοκληρωμένη προστασία από απειλές. Εκτυπώστε καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια χάρη στα αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP με τεχνολογία JetIntelligence.

HP LaserJet Pro M402dn

HP LaserJet Enterprise M506x

Αυτός ο εκτυπωτής είναι κορυφαίος στην κατηγορία του ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση και την τεχνολογία γραφίτη. Ο χρήστης μπορεί να ολοκληρώσει γρήγορα εργασίες του σε ποικιλία μέσων, να εκτυπώσει έγγραφα δύο όψεων χωρίς να θυσιάσει την απόδοση για την εκτύπωση διπλής όψης. Με μέγεθος 20% μικρότερο σε σχέση με την προκάτοχη σειρά, αυτός ο εκτυπωτής χωράει σε μικρούς χώρους και προσφέρει αθόρυβη λειτουργία.

HP Color LaserJet Enterprise Flow MFP M577z

Επιταχύνει την παραγωγικότητα των εργαζόμενων, ενώ παράλληλα εξοικονομεί σημαντική ενέργεια. Διαθέτει χαρακτηριστικά ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων, ενώ προσφέρει ζωντανές επαγγελματικής ποιότητας εκτυπώσεις με τη χρήση αυθεντικών HP Toner με JeIntelligence.

HP Color LaserJet MFP M277dw

Οι δυνατότητες του HP Color LaserJet MFP M277dw είναι αντιστρόφως ανάλογες με το μικρό του μέγεθος. Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ταχύτατα έγχρωμα επαγγελματικά έντυπα διπλής όψεως, να σαρώσει άμεσα σε e-mail και σε cloud, να εκτυπώσει απευθείας έγραφα MS Word και PowerPoint από USB stick ή ακόμα και από την NFC κινητή συσκευή του, ενώ η δυνατότητα εκτύπωσης υπάρχει ακόμα και αν ο χρήστης είναι εκτός γραφείου.

Scanners

HP ScanJet Pro 4500 fn1 Network Scanner

Μια μικρή συσκευή ιδανική για το γραφείο με ισχυρές δυνατότητες και ένα λογισμικό με πλούσια χαρακτηριστικά, που εξασφαλίζει γρήγορη σάρωση δύο όψεων και ψηφιακή αποστολή, ακόμα και σε φορητές συσκευές. Διαχειριστείτε τις εργασίες απομακρυσμένα και διαμορφώστε τις ρυθμίσεις ασφαλείας με τον ενσωματωμένο web server.