Η HP συνεχίζει να πρωτοπορεί με λύσεις εκτύπωσης και H/Y για το σπίτι και το γραφείο.

H HP Hellas παρουσίασε πάνω από 20 προϊόντα και λύσεις προσωπικών υπολογιστών και εκτύπωσης για προσωπική καθώς και για επαγγελματική χρήση. Με αυτήν την εντυπωσιακή παραγωγή νέων προϊόντων και καινοτόμων λύσεων που ενσωματώνουν την αιχμή της τεχνολογίας, η νέα HP επιβεβαιώνει και στην Ελλάδα την υπόσχεσή της για συνεχή πρωτοπορία. Η νέα δυναμική της εταιρείας έχει ως πηγή έμπνευσης και κινητήριο δύναμη την προσήλωσή της σε συνεχείς πρωτοποριακές εφευρέσεις: Keep Reinventing.

«Η ΗΡ είναι παγκόσμια πρωτοπόρος στην εκτύπωση και τους προσωπικούς υπολογιστές» δήλωσε ο κ. Βασίλης Αυζώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της HP Hellas. «Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία πρέπει να κάνει τη ζωή του καθενός καλύτερη, σε όλον τον κόσμο. Αυτή είναι η τεχνολογία που δημιουργούμε και στοχεύει στην ανάπτυξη χρήσιμων, έξυπνων, απλών, σημαντικών λύσεων, που θα κάνουν τη διαφορά στους πελάτες μας. Η τεχνολογία είναι μέσα στην καθημερινή μας ζωή, στο σπίτι, στο γραφείο, στην ψυχαγωγία, στην μετακίνηση και πρέπει να εξελίσσεται για να προσφέρει λύσεις. Θα συνεχίσουμε να εφευρίσκουμε τεχνολογίες και πρωτοποριακές λύσεις αντλώντας έμπνευση από το παγκόσμιο μήνυμά μας: Keep Reinventing».

Ο κος Βασίλης Αυζώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της HP Hellas

Ο κος Βασίλης Αυζώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της HP Hellas

Νέα επίπεδα σχεδιασμού, τεχνολογίας και απόδοσης

Είτε πρόκειται για προϊόντα προσωπικής χρήσης, είτε για επαγγελματικές λύσεις, η φιλοσοφία της ΗΡ να δημιουργεί και να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες για τον κάθε χρήστη αποτυπώνεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά, στο σχεδιασμό, στη χρηστικότητα, τη φιλικότητα, την ισχύ και την απόδοσή τους.

Ειδικότερα:

Επαγγελματική χρήση –Υπολογιστές

HP Elite x2 1012 G1

Ένα εξαιρετικά ευέλικτο tablet που προσφέρει την παραγωγικότητα ενός φορητού υπολογιστή. Καλύπτει ιδανικά τις ανάγκες ενός επαγγελματία ο οποίος χρειάζεται μια φορητή συσκευή που δε θα κάνει συμβιβασμούς ως προς την αυτονομία, την ασφάλεια και τη διαχειρισιμότητα.

Βασικά χαρακτηριστικά:
πάχος μόλις 8,1 χιλιοστά και βάρος λιγότερο από ένα κιλό
ενσωματωμένη βάση στήριξης που επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει τη συσκευή είτε σε όρθια θέση, είτε σε χαμηλότερη θέση για πληκτρολόγηση μέσω του εικονικού πληκτρολογίου της οθόνης
μεγάλη σε διάρκεια ζωής μπαταρία
οι ενσωματωμένοι επεξεργαστές Intel Core vPro Μ που είναι βελτιστοποιημένοι για χρήση σε φορητές συσκευές, ο ενσωματωμένος δίσκος τεχνολογίας SSD και το λειτουργικό σύστημα Windows 10 της Microsoft, δημιουργούν ένα σύνολο που εγγυάται απόδοση υψηλού επιπέδου σε κάθε ανάγκη του επαγγελματία.

HP Elite x2 1012 G1

HP Elite x2 1012 G1

HP EliteBook Folio G1

Το λεπτότερο και ελαφρύτερο business-class notebook στον κόσμο – το οποίο παρέχει την κομψή σχεδίαση που επιθυμούν οι καταναλωτές.
Παράλληλα προσφέρει την υψηλού επιπέδου ασφάλεια και την διαχειρισιμότητα που αναζητούν οι επιχειρήσεις, ικανοποιώντας τις ανάγκες των ειδικών του ΙΤ

Βασικά χαρακτηριστικά:
πάχος μόλις 12,4 χιλιοστά (λεπτότερο και από μια μπαταρία ΑΑ) και βάρος λιγότερο από ένα κιλό
οθόνη του εκμεταλλεύεται όλο το πλάτος του πλαισίου της και μπορεί να ανοίξει σε γωνία 180 μοιρών, δίνοντας στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία και πιο εύκολη συνεργασία με όσους εργάζονται γύρω τους
ενσωματωμένη webcam υψηλής ανάλυσης 720p
δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του ήχου με τη φωνή, και λογισμικό μείωσης θορύβου
μπαταρία διάρκειας μέχρι και 10 συνεχόμενες ώρες με διάρκεια ζωής πάνω από 3 χρόνια
6ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core vPrο M
λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows 10 Pro

HP EliteBook 1040 G3

Το λεπτότερο notebook εταιρικής κλάσης στον κόσμο! Μια συσκευή πρωτοποριακής σχεδίασης και ακόμα υψηλών επιδόσεων. Το EliteBook 1040 διατίθεται με μια επιλογή μεταξύ οθόνης FHD ή QHD.

Βασικά χαρακτηριστικά:

πάχος 14 “(35,56 εκατοστά)
σχεδιασμός με CNC diamond-cut αλουμίνιο
Windows 10 Pro
6η γενιά Intel Core vPro
επεξεργαστές, PCIe Gen3 SSD
μνήμη DDR4
ηχητικά συστήματα από την Bang & Olufsen
HP Software για Μείωση Θορύβου
HP Clear Sound Amp για να παρέχουν μια πλούσια εμπειρία συνεργασίας μέσα από εφαρμογές όπως το Skype for Business

HP EliteBook 1040 G3

HP EliteBook 1040 G3

HP Elite x3

Η επανάσταση στο φορητό computing! Συνδυάζει τις ανάγκες χρήσης phablet, laptop και desktop σε μία μόνο υπολογιστική συσκευή. Μια επαναστατική ευέλικτη πλατφόρμα που επιτρέπει στην κινητικότητα και την πληροφορική να συγκλίνουν με έναν πραγματικά ουσιαστικό τρόπο.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

επεξεργαστής Snapdragon 820
Windows 10 Mobile με Windows Continuum2,
προαιρετικό HP Desk Dock και προαιρετικό Mobile Extender
τεχνολογία Qualcomm® Quick Charge 3.0.
επιτραπέζια σύνδεση (Desk Dock) με DisplayPort για υποστήριξη εξωτερικής οθόνης, δύο θύρες USB-A και μια USB-C

HP ZBook Studio G3

Το Quad Core Workstation Ultrabook είναι ο πρώτος στον κόσμο σταθμός εργασίας Ultrabook με τετραπλό πυρήνα, το λεπτότερο και ελαφρύτερο μοντέλο υψηλών επιδόσεων της HP που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα στον τομέα των σταθμών εργασίας και της καινοτομίας. Συνδυάζει δύναμη και στυλ.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες της επιχείρησης και του εργαζόμενου εν κινήσει, με επαγγελματικές επιλογές μνήμης, επεξεργαστή, γραφικών και ακόμα περισσότερα:

Επεξεργαστές Intel® Core ή επεξεργαστές Xeon (3), διπλό 1 TB
HP Z Turbo G2 δίσκος για έως 2 TB συνολικού χώρου αποθήκευσης
έως και 32 GB μνήμη ECC
διπλή θύρα Thunderbolt 3
κατασκευασμένο να χειρίζεται αρχεία με βαριά γραφικά, με μια επιλογή μεταξύ των νέων NVIDIA® Quadro® M1000M 2GB GDDR5 Professional Graphics ή Intel® HD Graphics 530

HP Zvr monitor

Η πρώτη εμπορική οθόνη 3D της HP που αλλάζει τον τρόπο εργασίας. Προσφέρει ολογραφική εικόνα 3D1, ώστε να μπορεί ο χρήστης να βλέπει σε κάθε γωνία και καμπύλη σαν να ήταν πραγματικές. Φυσική αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο με το περιεχόμενο 3D1, καθώς οι αισθητήρες παράλλαξης πλήρους κίνησης της στερεοσκοπικής οθόνης Full HD εντοπίζουν και αποκρίνονται στην κίνηση των ελαφριών παθητικών γυαλιών.

● Περιστρέψτε, διαχειριστείτε, αλλάξτε και εστιάστε σε κάθε λεπτομέρεια του ολογράμματος με την γραφίδα
● Προβάλετε τα 3D1 μοντέλα σας σε μεγάλη οθόνη 2D για εύκολη ομαδική συνεργασία μέσω συσκευής της επιλογής σας
● Μεταφέρετε εύκολα το αρχιτεκτονικό, MCAD, εκπαιδευτικό και επιστημονικό περιεχόμενο σας από ένα HP Z Workstation ή HP Business Desktop με διπλούς DVI ή DisplayPort συνδέσμους
● Μεταφέρετε, δείτε και εργαστείτε εύκολα πάνω στο αρχιτεκτονικό, MCAD, εκπαιδευτικό και επιστημονικό περιεχόμενο σας με λογισμικό zSpace Studio

HP EliteDesk 800 G1

Μικρό και θαυματουργό ! Ένας desktop υπολογιστής με μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, που σχεδιάστηκε για να συνδυάσει την εξοικονόμηση χώρου και τις αποτελεσματικές επιδόσεις. Είναι χτισμένο από ένα μίγμα των desktop και laptop μέρη, η οποία επέτρεψε την σμίκρυνση να συμβεί χωρίς πραγματικά να επηρεάζουν την επεξεργαστική ισχύ.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

Intel vPro9, Windows 10 Pro1 και HP Common Core BIOS για εύκολη διαχείριση
Επιλογή μεταξύ πιστοποιημένων ENERGY STAR και EPEAT Gold8 μοντέλων
Κατανάλωση μικρότερη από 8W σε κατάσταση ηρεμίας
HP BIOSphere3 με SureStart που σταματά απειλές σε επίπεδο ΒIOS
HP Client Security Suite για προστασία δεδομένων
multi-factor authentication

HP Spectre Pro x360 G2 Convertible PC

Η HP ανανέωσε τον πιο ευρέως αναγνωρισμένο premium μετατρέψιμο υπολογιστή της, το HP Spectre x360, με το οποίο παρέχει εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, γρήγορους χρόνους εκκίνησης και εντυπωσιακή συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi. Η HP συνεχίζει να βελτιώνει τη συσκευή, διανθίζοντας την με τους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Intel, ηχητικά συστήματα Bang & Olufsen και την επιλογή Ash Silver with Copper χρώματος.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
Εντυπωσιακός σχεδιασμός και χρώμα
6ης γενιάς i5 και i7 επεξεργαστές Gen Intel Core
Εντυπωσιακής ταχύτητας SSD που φτάνει έως 512GB
βάρος 1.4 κιλά και πάχος 15,9 χιλιοστά,
οθόνη Quad HD
έως και 12 ώρες διάρκεια μπαταρίας
υποστηρίζει τόσο πλήρους μεγέθους HDMI όσο και mini-DisplayPort
τρεις θύρες USB 3.0 με HP USB Sleep and Charge

Προσωπική χρήση –Υπολογιστές

HP ENVY notebook 13″

Ένα notebook με στόχο την παραγωγικότητα και τη φορητότητα. Λεπτή και ελαφριά σχεδίαση με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και τους πιο νέους Intel® επεξεργαστές.

13 χιλιοστά πάχους και βάρος 1.27 κιλά
μπαταρία λιθίου τριών κελιών, 45Whr, πολυμερών ιόντων διάρκειας 10 ωρών
επιλογή μεταξύ 6ης γενιάς Intel Core i3, i5 και i7 επεξεργαστή
δυνατότητα SSD μέχρι και 512 GB
συνδεσιμότητα με τρεις θύρες USB 3.0: μία HP Sleep and Charge, μία πλήρους μεγέθους θύρα HDMI και μια συσκευή ανάγνωσης καρτών SD
μεταλλικό πλαίσιο με ένα καμπυλωτό προφίλ και ανυψωτικό σύνδεσμο για πιο σταθερή και άνετη πληκτρολόγηση
οθόνη ανάλυσης Full HD ή Quad HD + (8)
διπλά ηχεία με ήχο από την Bang & Olufsen.

HP TrueVision Webcam
διαθέτει μικρόφωνα τύπου dual array με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, ώστε να εξασφαλίζεται ευκρινής, καθαρός ήχος κατά τη διάρκεια ενός web chat

HP Pavillon X2 / 12″

Όταν η ζωή απαιτεί ευελιξία και προσιτές λύση με δυνατότητες που ξεπερνούν τις προσδοκίες του χρήστη υπάρχει το Pavilion x2. Διαθέτει εξαιρετική οθόνη με καλές γωνίες θέασης και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
Επεξεργαστής Intel Core M
Ήχος Bang & Olufsen Play
Κάμερα web HD HP TrueVision (μπροστινή) με ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο διπλής συστοιχίας
λειτουργίες βάσης και tent: μοναδική μαγνητική άρθρωση που επιτρέπει την επιλογή λειτουργίας για κάθε χρήση
Η οθόνη IPS 1.920 x 1.2801 Full HD+, που παρέχει καθαρές λεπτομέρειες και εντυπωσιακές γωνίες προβολής

HP Pavillon X2/12''

HP Pavillon X2/12”

HP Pavilion Gaming

Είναι gaming και το δείχνει! Απολαύστε στο έπακρο μοναδικές επιδόσεις και μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία ακρόασης και νιώστε νικητές του παιχνιδιού! Χάρη στο ισχυρό ανθεκτικό υλικό του μπορείτε να ανταποκριθείτε στην επόμενη πρόκληση οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε. Με τις τολμηρές πράσινες αποχρώσεις, η σχεδίασή του ταιριάζει απόλυτα με την ατίθαση απόδοσή του.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
Ισχυρός επεξεργαστής Intel i7 και γραφικά GTX 950M
Εντυπωσιακός σχεδιασμός με πληκτρολόγιο με πράσινο οπισθοφωτισμό
Intel RealSense 3D camera
Υψηλές επιδόσεις με μεγάλης χωρητικότητας HDD και SSD
Οθόνη 15.6’’ FHD
Ήχος με την υποστήριξη της Bang & Olufsen

HP ENVY Curved All-in-One PC

Εξαιρετικά λεπτό και πολύ εντυπωσιακό με γυάλινη οθόνη από άκρη σε άκρη. Ιδανική λύση για χρήστες που θέλουν έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ως ένα κομβικό σημείο στο σπίτι για να δημιουργούν, να μοιράζονται και να ψυχαγωγούνται. Το HP ENVY All-in One PC συνδυάζει επιδόσεις με ανώτατη δεξιοτεχνία και εκπληκτική εικόνα με πιστοποίηση χρώματος από την Technicolor.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
6ης γενιάς i5 και i7 επεξεργαστές Intel Core
Δυνατότητα NVIDIA GeForce 960Α γραφικών για επεξεργασία βίντεο ή παιχν