Απαραίτητη για τους gamers σταθερή σύνδεση στο internet.

Ο αριθμός των gamers που εμπιστεύονται τους υψηλής ταχύτητας dLAN Powerline adapters της devolo προκειμένου να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες με το αγαπημένο τους παιχνίδι, αυξάνεται συνεχώς. Οι devolo dLAN Powerline adapters εξασφαλίζουν τέλεια και αδιάλειπτη σύνδεση στο Internet έτσι ώστε οι gamers να ζουν το παιχνίδι τους στο έπακρο!

Τα σύγχρονα παιχνίδια επωφελούνται από το Internet

Οι gamers πρώτης γενιάς έχουν μεγαλώσει προ πολλού και μαζί τους και τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Ενώ οι πρώτοι τίτλοι παιχνιδιών καταλάμβαναν μόλις λίγα megabyte χώρου, τα σύγχρονα MMOs, τα multiplayer shooters, αλλά και τα παιχνίδια στρατηγικής παίζονται με μεγάλο αριθμό παικτών σε απευθείας σύνδεση μεταξύ τους, ενώ καταλαμβάνουν διψήφια νούμερα από Gigabyte, χώρο στο σκληρό δίσκο. Πολλά επίσης παιχνίδια που είναι απλά single-player συχνά απαιτούν μια σύνδεση στο Internet για να έχει ο παίκτης πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του περιεχομένου του παιχνιδιού.

Άνετο online gaming χάρη στην devolo

Η δουλειά τελείωσε, τα παιδιά είναι στο κρεβάτι, ο υπολογιστής είναι έτοιμος, οι φίλοι είναι online και σας περιμένουν για ένα χαλαρωτικό παιχνίδι. Όλα δείχνουν να είναι ιδανικά για να περάσετε μία συναρπαστική βραδιά gaming, χωρίς περιορισμούς. Μήπως όμως όχι; Μεγάλος χρόνος φόρτωσης για patches και updates, καθυστερήσεις, συχνές αποσυνδέσεις και άλλα προβλήματα δικτύου ανατρέπουν τα σχέδιά σας και το συναρπαστικό gaming που επιζητούσατε, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσετε. Ο router συχνά βρίσκεται μακριά από το γραφείο ή από το σαλόνι όπου συνήθως καθόμαστε για να απολαύσουμε τα παιχνίδια μας και το ασύρματο σήμα παρέχει μόνο χαμηλή ποιότητα μετάδοσης.

Application Scenario 1

Ακόμη όμως κι αν η δική μας ασύρματη σύνδεση είναι σταθερή, οι υπόλοιπες ασύρματες συνδέσεις στη γειτονιά παρεμβαίνουν, με αποτέλεσμα να επηρεάζουν αρνητικά τη δική μας. Οι dLAN Powerline adapters της devolo έρχονται εδώ ακριβώς να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Χρησιμοποιώντας τα καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος ως ένα μακρύ καλώδιο δικτύου παρέχουν σταθερό και αδιάλειπτο Internet με ταχύτητα ως και 1200 Μbps σε οποιαδήποτε διαθέσιμη ηλεκτρική πρίζα, ενώ η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται μόλις σε λίγα λεπτά και το σταθερό δίκτυο είναι έτοιμο.

Ιδανικό για gamers: dLAN Powerline με ταχύτητα στα 1200 Mbps

Βγάζουμε τους dLAN Powerline adapters από τη συσκευασία, τους συνδέουμε και έτοιμο το Internet! Με τρία απλά βήματα δημιουργούμε το τέλειο οικιακό δίκτυο με ταχύτητες έως και 1200 Mbps. Ο ένας προσαρμογέας συνδέεται με τον router (μέσω καλωδίου Ethernet που παρέχεται) και από αυτό το σημείο και μετά, οποιαδήποτε ηλεκτρική πρίζα μπορεί πλέον να μετατραπεί σε μια υποδοχή δικτύου χρησιμοποιώντας έναν δεύτερο προσαρμογέα devolo. Η ίδια διαδικασία, μπορεί να εφαρμοστεί με έως και οκτώ προσαρμογείς ανά χώρο, χωρίς προβλήματα. Ο gaming υπολογιστής, είτε πρόκειται για desktop, είτε για laptop, ένας εκτυπωτή δικτύου καθώς και ένα NAS μπορούν να συνδεθούν επίσης άμεσα μεταξύ τους.

Τέλεια σύνδεση Internet σε κάθε χώρο για κονσόλες και τηλεοράσεις

Εκτός από την smart TV και το streaming box, όλο και περισσότερες συσκευές ψηφιακής διασκέδασης καταλαμβάνουν πλέον μία θέση στο καθιστικό. Κονσόλες όπως το Sony PlayStation και Microsoft Xbox αποτελούν πλέον συσκευές ομαδικών παιχνιδιών, είτε on line με συμπαίκτες από όλο τον κόσμο ή και κοντινούς φίλους. Αρκετά μάλιστα είναι τα παιχνίδια τύπου MMOs που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για κονσόλες παιχνιδιών. Έτσι, σε τέτοιες περιπτώσεις οι θύρες Gigabit που διαθέτουν οι προσαρμογείς Powerline της devolo παρέχουν σταθερό δίκτυο αλλά και ταυτόχρονη σύνδεση στο Internet σε κονσόλες, streaming boxes και δέκτες AV.