Η Pylones Hellas, συμμετέχει στις διαδικασίες ανάληψης έργων ανοικτών δημόσιων διαγωνισμών, για τη διαχείριση κρίσεων δασικών πυρκαγιών.

pylones hellasΣτις διαδικασίες ανάληψης έργων σε τουλάχιστον 5 ανοικτούς διαγωνισμούς διαχείρισης κρίσεων δασικών πυρκαγιών που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα, συμμετέχει ως μέλος ενώσεων εταιρειών ή κοινοπραξιών η Pylones Hellas AE. Έχοντας πολυετή δυναμική παρουσία στις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και δικτύωσης, η Pylones Hellas εδραιώνει τις δραστηριότητές της και στον τομέα του επιχειρησιακού σχεδιασμού και της αντιμετώπισης πραγματικών περιστατικών κρίσεων προωθώντας στην ελληνική αγορά με μεγάλη επιτυχία τις λύσεις και τις υπηρεσίες crisis management της εταιρείας Optum.  Οι προσφερόμενες λύσεις υποστηρίζουν την πρόληψη, την προσομοίωση, την αντιμετώπιση και τον έλεγχο περιστατικών κρίσεων και ολοκληρώνονται με προηγμένα GIS συστήματα, αισθητήρες, κάμερες, και ασύρματα συστήματα επικοινωνιών.


«Ο συνδυασμός των λύσεων της Optum με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει μας επιτρέπουν να προσφέρουμε μία κορυφαία και αξιόπιστη λύση που καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν όσον αφορά στο κρίσιμο θέμα της διαχείρισης κρίσεων δασικών πυρκαγιών» δήλωσε ο Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas. “Η χώρα μας έχει πληγεί αμέτρητες φορές από ευρείας κλίμακος πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολόκληρες περιοχές της χώρας. Γι’ αυτό και θεωρούμε ότι η λύση που θα επιλεγεί θα πρέπει να είναι η κορυφαία του είδους της σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να μην επαναληφθούν τραγωδίες όπως αυτή στην Ηλεία το 2007».


Ειδικότερα η εταιρεία συμμετέχει, μεταξύ άλλων:

  • στον ανοικτό διαγωνισμό της Νομαρχίας Αχαϊας για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Καινοτόμο Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Κινδύνων και κρίσεων για την Ν. Αχαίας» στον ανοικτό διαγωνισμό της Νομαρχίας Ηλείας για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Πυροπροστασίας και πυρόσβεσης στην περιοχή της Ν. Α. Ηλείας» στον ανοικτό διαγωνισμό της Νομαρχίας Λακωνίας για το έργο «Μελέτη και κατασκευή συστήματος πυρανίχνευσης στην Λακωνία» και στον ανοικτό διαγωνισμό της Νομαρχίας Μεσσηνίας για το έργο «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Κρίσεων Δασικών Πυρκαγιών» στον ανοικτό διαγωνισμό της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής για το έργο «Ολοκληρωμένο Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης και Διαχείρισης Πυροπρόστασίας στην Περιοχή της Ν.Α. Δυτικής Αττικής »


Στα πλάνα της εταιρείας είναι να συμμετάσχει σε όσο το δυνατόν περισσότερους από τους ανοικτούς διαγωνισμούς για αντίστοιχα έργα προκηρυχθούν μέσα στους επόμενους μήνες.