Η “ChatSim Unlimited” για… chatting χωρίς τα κόστη data roaming.

Μια κάρτα SIM με 10€ ετήσια συνδρομή προσφέρει απεριόριστα μηνύματα κειμένου και emoji μέσω δημοφιλών messaging εφαρμογών, σε πάνω από 150 χώρες. Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Ταξιδεύετε εκτός Ελλάδας και τρέμετε τα κόστη data roaming όταν χρησιμοποιείτε τις αγαπημένες σας messaging εφαρμογές; Ή μήπως «ζητιανεύετε» αγωνιωδώς Wi-Fi σε καφετέριες και ξενοδοχεία; Η Chatsim έχει τη λύση στα προβλήματά σας….

banner-panoramica-def

Με την κάρτα «ChatSim Unlimited» μπορείτε να συνεχίσετε ακάθεκτοι το… texting, σε όποια γωνιά του πλανήτη κι αν βρίσκεστε, δίχως το άγχος των υπέρογκων χρεώσεων data roaming. Με 10€ το χρόνο, λοιπόν, εξασφαλίζετε απεριόριστα μηνύματα κειμένου και emoji μέσω γνωστών εφαρμογών όπως WhatsApp, Facebook Messenger, QQ International, WeChat, LINE κ.α.

Πάνω από 400 συνεργαζόμενοι operators εγγυώνται κάλυψη σε μια ατελείωτη λίστα χωρών (ξεπερνά τις 150), ώστε να μην στερηθείτε την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο βρίσκεστε στο εξωτερικό.

chatapp-chatsim

Το chat είναι μόνο η αρχή…

Μπορεί με τα 10€ το χρόνο να εξασφαλίζετε ανεμπόδιστο chatting σε όλο τον κόσμο, ωστόσο η επικοινωνία δεν εξαντλείται πάντα σε μηνύματα κειμένου. Επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις (πόσο μάλλον ένα video!), η ChatSim προτείνει επιπρόσθετα multimedia plans, προκειμένου να καλύψει τις ενδεχόμενες ανάγκες σας όσον αφορά το διαμοιρασμό φωτογραφιών και video, καθώς και τις κλήσεις φωνής μέσω των υποστηριζόμενων εφαρμογών.

mappa-coperture-chatsimworld

Με επιπλέον 10€, λοιπόν, αποκτάτε 2000 Credits, τα οποία επαρκούν για την αποστολή έως 200 φωτογραφιών ή 40 videos ή για την πραγματοποίηση 80 λεπτών κλήσεων. Στην πλειονότητα των χωρών (Ζώνη 1) απαιτούνται περίπου 50 Credits/MB δεδομένων.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.chatsim.com