Οι αποκαλύψεις του κορυφαίου συνεδρίου για developers στην οθόνη σας.

To ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών, Microsoft Build 2016, θα διεξαχθεί από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου στο Σαν Φρανσίσκο. Ωστόσο, εάν δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε εκεί, υπάρχει η εύκολη λύση του…live streaming, ώστε να μην χάσετε τις κεντρικές ομιλίες του συνεδρίου.

Οι τελευταίες θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα του Βuild 2016 προς “ζωντανή” παρακολούθηση από τον καναπέ σας. Οι δυο κεντρικές παρουσιάσεις έχουν προγραμματιστεί για αύριο και μεθαύριο, στις 6.30μμ ώρα Ελλάδος.

Microsoft-Build_2

Μερικά από τα θέματα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον στο Microsoft Build 2016 θα είναι η έναρξη της κυκλοφορίας του HoloLens στους προγραμματιστές και τα σχέδια της Microsoft για την προσέλκυση του κοινού προς την Windows πλατφόρμα. Με άλλα λόγια, θα έρθουν στο φως οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο user interface των Windows 10, ενώ την ίδια στιγμή σημασία θα δοθεί στην Cortana, τις Windows εφαρμογές, αλλά και το Skype for Windows.

Όπως είναι φυσικό, θα αποκαλυφθούν και τα σχέδια για τα Windows Phones και το πεδίο “κατασκευής” εφαρμογών που μπορούν να τρέχουν στο Xbox, σε smartphones και tablets.