Η πιο μεγάλη συνεργασία του Pockee με τον όμιλο Σκλαβενίτη.

Η Ελληνική startup φιλοδοξεί να ‘μεταφέρει’ όλα τα κουπόνια σούπερ μάρκετ στο κινητό! Ο κορυφαίος όμιλος Σκλαβενίτης, ο οποίος ενσωματώνει τα γνωστά σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, αλλά και τα επίσης δημοφιλή στους επαγγελματίες Cash & Carry TheMart (πρώην Makro), προχώρησε σε συνεργασία με την Pockee.

Ο όμιλος Σκλαβενίτη, μια 100% Ελληνική εταιρία, αριθμεί 110 καταστήματα λιανικής σε όλη την Αττική, 1 στην Κόρινθο και 38 στην Κρήτη (με την επωνυμία Χαλκιαδάκης). Ακόμη διαθέτει 9 καταστήματα Cash & Carry (με την επωνυμία TheMart).

Βασικό χαρακτηριστικό της η μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή. Στο πλαίσιο αυτό η Σκλαβενίτης προσφέρει μια ακόμη σημαντική υπηρεσία στους πελάτες που επισκέπτονται καθημερινά τα καταστήματά της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά κουπόνια μέσω του Pockee, για ακόμη καλύτερες τιμές.

pockee-1-960x720

Περισσότεροι από 150.000 καταναλωτές έχουν εμπιστευτεί μέχρι στιγμής την εφαρμογή Pockee, ώστε να χρησιμοποιήσουν τις αποκλειστικές προσφορές σούπερ μάρκετ που τους προσφέρει. Πλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και από το web, στο www.pockee.com, χωρίς να χρειάζεται χρήση smartphone, ενώ έχει εμπλουτιστεί με σημαντικές επιπλέον λειτουργίες, όπως η δημιουργία λίστας αγορών με δυνατότητα άμεσου υπολογισμού του χρηματικού οφέλους, κοινής χρήσης με κοντινά πρόσωπα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Η συνεργασία με τον όμιλο Σκλαβενίτη αποτελεί ορόσημο στην μέχρι τώρα ανοδική πορεία του Pockee, ενώ ανοίγει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης του δικτύου χρηστών , ιδιαίτερα στην περιοχή της Αττικής.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε πρώτη φάση στα 111 καταστήματα λιανικής της Σκλαβενίτης, ενώ σύντομα σχεδιάζεται και η επέκτασή της υπηρεσίας στα Cash & Carry TheMart.

Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για Android εδώ.