Έρχεται για πρώτη φορά και άκρως βελτιωμένο στο PlayStation 4.

Η κυκλοφορία του Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book ανακοινώθηκε από την Koei Tecmo ως το 17ο της σειράς Ateliers της Gust, μιας από τις πιο επιτυχημένες στον χώρο που ονομάζουμε “JRPG”. Αυτό που εκπλήσσει, βέβαια, είναι ότι είναι η πρώτη φορά που έρχεται κάποιο κεφάλαιο της σειράς στο PS4.

Η ιστορία του game γυρίζει γύρω από μια μεσαιωνική πόλη της Ευρώπης και έχει ως κεντρική ηρωίδα, μια νεαρή αλχημίστρια, τη Sophie. Όταν αυτή ανακαλύψει ότι έχει στα χέρια της ένα μυστηριώδες βιβλίο με… ψυχή, θα το αφήσει να γίνει ο μέντοράς της και θα ανακαλύψει όλα τα “υπόγεια” μυστικά της αλχημείας. Σιγά σιγά, η ηρωίδα θα εξελίξει το ταλέντο της και θα κληθεί να ανακαλύψει την “καταγωγή” του βιβλίου.

Atelier-Sophie

To Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book -δεδομένο ότι κυκλοφορεί και σε PS4- έρχεται πλήρως αναβαθμισμένο στον οπτικό τομέα και με ένα νέο Alchemy system.

Τέλος, η  Koei Tecmo Europe φέρνει το παιχνίδι και ως Limited Edition μέσω του ευρωπαϊκού online store της NIS America.

Το περιεχόμενό της Limited Edition θα διαθέτει:

– Την PS4 έκδοση του παιχνιδιού
– Ένα σετ από πέντε mini art prints
– Ένα cloth poster
– Ένα διπλό CD με 38 tracks από την μουσική του Atelier Sophie
– 48σέλιδο art book

ateliersophie

Το Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4 και PS Vita στις 10 Ιουνίου. Η έκδοση για το PS Vita είναι αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή.

Δείτε το trailer: