Το online στέκι με πάνω από 1 εκατ. e-books φέρνει νέα εφαρμογή ψηφιακής ανάγνωσης.

Ακόμη καλύτερη εμπειρία ψηφιακής ανάγνωσης επιφυλάσσει στους φίλους του βιβλίου και της τεχνολογίας το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr μέσα από την αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader.

Το νέο COSMOTE Books Reader App έχει ακόμη πιο φιλικό περιβάλλον για το χρήστη με εύκολη αναζήτηση, γρήγορο downloading σε συσκευές Android και iOS (Smartphones και tablets) και ευκολία στην ανάγνωση. Η αναβαθμισμένη εφαρμογή προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα δημιουργίας προσωπικής βιβλιοθήκης, η οποία είναι προσβάσιμη οποτεδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή με τη λειτουργία συγχρονισμού. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε App Store και Play Store.

unnamed

Με περισσότερα από 1.000.000 ξενόγλωσσα, αλλά και πάνω από 7.000 ελληνικά e-books, το Cosmotebooks.gr είναι το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα και για τους φίλους του ηλεκτρονικού βιβλίου. Οι αναγνώστες των e-books αυξάνονται συνεχώς, καθώς τα e-books κοστίζουν φθηνότερα, δεν έχουν έξοδα αποστολής, δεν πιάνουν αποθηκευτικό χώρο, και είναι προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή οποτεδήποτε. Επιπλέον εξυπηρετούν και άτομα με δυσκολίες στην όραση αφού μπορεί να γίνει μεγέθυνση της γραμματοσειράς κατά την ανάγνωση.

Στο Cosmotebooks.gr οι αγορές των e-books γίνονται από τον υπολογιστή, το Tablet ή το Smartphone, εύκολα και γρήγορα (με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal). Ειδικά για τους πελάτες COSMOTE, υπάρχει η δυνατότητα χρέωσης της αγοράς e-book απευθείας στο λογαριασμό του κινητού τους.