Μεγάλος διαγωνισμός από το «Nova Προνόμια» για ένα ιστορικό ταξίδι στο Λονδίνο.

Η Nova, σε συνεργασία με το Travel Channel, με αφορμή την εκπομπή «Μυστήρια στο Μουσείο» δίνουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό συνδρομητή να κερδίσει ένα ταξίδι στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο. Μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης «Nova Προνόμια», ο τυχερός συνδρομητής μαζί με άλλο ένα άτομο, θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά εντυπωσιακά ιστορικά μνημεία της Αγγλίας σε ένα αξέχαστο tour.

Nova - Ζεις καλύτερα!Το πακέτο του δώρου περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα με προορισμό το Λονδίνο, με 3 διανυκτερεύεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό και παράλληλα μία ημερήσια εκδρομή στο νεολιθικό μνημείο Στόουνχενζ, στη μεσαιωνική πόλη του Σαλίσμπουρι και στην πόλη του Μπαθ με τα ρωμαϊκά λουτρά.

Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στην κλήρωση, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, θα πρέπει να επισκεφθεί έως τις 14 Απριλίου το www.nova.gr/pronomia και να εγγραφεί στο https://myaccount.nova.gr, προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή. Στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενεργοί συνδρομητές Forthnet ή Nova.

Εκτός από το πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο που απολαμβάνουν μέσα από τα κανάλια της Nova, οι συνδρομητές Forthnet ή Nova, έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν, κάθε μήνα, σε μεγάλες κληρώσεις για μοναδικά ταξίδια, εισιτήρια αθλητικών και πολιτιστικών θεαμάτων, προϊόντα τεχνολογίας και πολλά ακόμα πλούσια δώρα.