Σε 98% των πελατών του you.gr θα αγόραζαν ξανά από το e-shop.

Το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, εμπλούτισε τις πληροφορίες που συνοδεύουν τα προϊόντα που βρίσκονται στα «ηλεκτρονικά του ράφια» με αξιολογήσεις χρηστών, όπως συγκεντρώνονται από την πρωτοπόρο υπηρεσία συλλογής αξιολογήσεων Reevoo. Με αυτόν τον τρόπο, η πλοήγηση και οι αγορές στο www.you.gr γίνονται πιο εύκολα, απλά και διασκεδαστικά από ποτέ.

Η δυνατότητα να γνωρίζει κάποιος τις αμερόληπτες και ειλικρινείς αξιολογήσεις άλλων χρηστών για ένα προϊόν, αλλά και η ευκαιρία να γράψει κάποιος τη δική του κριτική, δημιουργούν μία δυναμική, αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στα Brands, τα μοντέλα και τους καταναλωτές, αλλά και έναν πλούτο πληροφοριών, που αποτελεί πλέον αναπόσπαστο βήμα στη διαδικασία επιλογής και αγοράς ενός προϊόντος.

Με τη νέα υπηρεσία, ο πελάτης του you.gr, μπορεί πλέον να συλλέγει περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και να κάνει καλύτερες και πιο σωστές αγορές. Παράλληλα, καθώς οι πελάτες καλούνται να αξιολογήσουν και επί μέρους λειτουργίες του ηλεκτρονικού καταστήματος, η διαδικασία τροφοδοτεί το www.you.gr με πολύτιμες πληροφορίες, που εξετάζονται και αξιοποιούνται ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη η εμπειρία κάθε πελάτη.

Reevoo_MockupΑξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το 98% των ερωτηθέντων, δηλώνει ότι θα αγόραζε ξανά από συγκεκριμένο e-shop.

Με περισσότερα από 15.000 προϊόντα τεχνολογίας, καθημερινής φροντίδας, οικιακής χρήσης, αλλά και βρεφικής φροντίδας, πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής και παράδοσης, καθημερινές προτάσεις και προσφορές, αλλά κυρίως με την αξιοπιστία και ποιότητα εξυπηρέτησης που εγγυάται ο Όμιλος Quest, το www.you.gr αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον δημοφιλή ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.