H Μaritech ενδυναμώνει τις πωλήσεις της με έργο Microsoft Dynamics CRM.

Η Maritech Group, εταιρία που δραστηριοποιείται διεθνώς στον κλάδο της ναυπηγικής βιομηχανίας και του βιομηχανικού εξοπλισμού από το 1977, επέλεξε την Data Communication και το Microsoft Dynamics CRΜ, με στόχο την ενδυνάμωση των πωλήσεων της και την αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη. Η συγκεκριμένη υλοποίηση συνιστά το δεύτερο έργο που η Data Communication πραγματοποιεί για την Maritech, καθώς είχε προσφάτως προηγηθεί εγκατάσταση της λύσης Microsoft Dynamics NAV – InnovΕra ERP.

Το Microsoft Dynamics CRΜ, με την πλούσια λειτουργικότητά του, συμβάλλει στη βελτίωση της οργάνωσης της επικοινωνίας της Maritech με τους πελάτες της και των υπηρεσιών εξυπηρέτησης συνολικά, αυτοματοποιώντας πλήρως τη ροή εργασιών των τμημάτων Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης. Επιπροσθέτως, οι ευκαιρίες πωλήσεων αξιοποιούνται αποτελεσματικότερα μέσω των διαθέσιμων εργαλείων, τα οποία επιτρέπουν τη διενέργεια στοχευμένων προωθητικών ενεργειών για αποδοτικότερες καμπάνιες marketing, όπου συνεκτιμούνται βασικές ιδιαιτερότητες της ναυτιλιακής αγοράς, στην οποία απευθύνεται η Maritech.

Παράλληλα, η διασύνδεση του CRM με το εγκατεστημένο Microsoft Dynamics NAV – InnovΕra ERP επιτρέπει την αδιάλειπτη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των δύο συστημάτων, για τη βέλτιστη αξιοποίηση της πληροφορίας προς όφελος της επιχειρησιακής λειτουργίας.

microsoft dynamics

Ο κ. Δημήτριος Σορόκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Maritech Group Ltd., δήλωσε: «Πιστεύω ότι το Microsoft Dynamics CRΜ είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την περαιτέρω ανάπτυξη της Maritech και σε αυτό έχει συμβάλει σημαντικά η συνεργασία με την Data Communication. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της Data Communication, γιατί παρόλο που το έργο ήταν σύνθετο, ολοκληρώθηκε άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: «Με σταθερή προσήλωση στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών-επιχειρήσεων, μελετάμε και προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής που εξασφαλίζουν μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους. Ευχαριστούμε την Maritech που μας εμπιστεύτηκε την υλοποίηση ενός ακόμα έργου πληροφορικής, κρίσιμου για την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων».