Δείτε το πρόγραμμα των καναλιών της TV ακόμα και εάν δεν ανήκετε στους Nova συνδρομητές.

Το Novaguide.gr, διαθέσιμο σε Web, iOS και Android για άμεση και εύκολη πρόσβαση, αποτελεί τον πιο πλήρη και σύγχρονο τηλεοπτικό οδηγό που παρέχει τα πάντα γύρω από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, προτάσεις, αφιερώματα, δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένου προφίλ, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!

Αναλυτικότερα, στο Novaguide.gr, το οποίο απευθύνεται σε όλο το κοινό και όχι μόνο στους συνδρομητές της Nova, μπορεί κάποιος να βρει το καθημερινό αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών σε ελληνικά και αγγλικά, προτάσεις και αφιερώματα για αθλητικές μεταδόσεις, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά κ.α.

novaguide_appΕπίσης, στο Novaguide.gr μπορεί κάποιος να βρει όλα τα νέα γύρω από τα σημαντικότερα βραβεία της τηλεοπτικής showbiz, όπως τα Oscars, οι Χρυσές Σφαίρες, τα Βραβεία SAG και τα Βραβεία Καννών, ενώ με τη χρήση λέξεων κλειδιών η αναζήτηση του αγαπημένου τηλεοπτικού προγράμματος γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Το Novaguide.gr, δίνει επίσης τη δυνατότητα στο χρήστη μέσα από τη δημιουργία εξατομικευμένου προφίλ να δημιουργήσει τον δικό του τηλεοπτικό οδηγό, είτε με τη δημιουργία λογαριασμού, είτε με σύνδεση μέσω του προφίλ του στο facebook. Έτσι, θα μπορεί να επιλέξει τις αγαπημένες του εκπομπές, τα αγαπημένα του κανάλια, να ενεργοποιήσει τις υπενθυμίσεις του σε live περιεχόμενο και να ενημερώνεται μέσω push notification (στη mobile εφαρμογή), e-mail, καθώς και στο inbox του Novaguide.gr, ενώ θα μπορεί να κάνει share τις επιλογές του στα social media.

Τέλος, μέσα από διαγωνισμούς, το Novaguide.gr μοιράζει στους φίλους του πλούσια δώρα! Μπείτε στο www.novaguide.gr ή κατεβάστε την εφαρμογή (iOS | Android) για να ενημερωθείτε και να οργανώσετε τον τηλεοπτικό σας χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.