Το πιο ισχυρό 4-ιντσο smartphone και το νέο iPad Pro 9,7 ιντσών στην Ελλάδα τον Απρίλιο.

H iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο ανακοινώνει ότι η Apple χθες παρουσίασε το νέο iPhone SE, το πιο ισχυρό τηλέφωνο με 4-ιντσών οθόνη και νέο πανίσχυρο iPad Pro στις 9,7 ίντσες, τα οποία αναμένονται στην Ελλάδα στις αρχές Απριλίου.

iPadPro10

Το iPhone SE, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις με τον ίδιο 64-bit επεξεργαστή Α9 που προσφέρεται στο iPhone 6s και το iPhone 6s Plus για απίστευτα γρήγορες ταχύτητες επεξεργασίας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ταχύτερες ασύρματες συνδέσεις και 12-megapixel κάμερα iSight που προσφέρει Live Photos και εγγραφή 4K βίντεο. Είναι διαθέσιμο σε μια γνωστή, αγαπημένη, συμπαγή σχεδίαση σε τέσσερα πανέμορφα μεταλλικά φινιρίσματα, συμπεριλαμβανομένου και του χρώματος ροζ-χρυσαφί.

iPhoneSE

“Το iPhone SE είναι μια συναρπαστική νέα ιδέα – ξεκινήσαμε με μία αγαπημένη σχεδίαση, που έχει αποτελέσει πρότυπο και το επαναπροσδιορίσαμε από μέσα προς τα έξω. Το αποτέλεσμα είναι το πιο όμορφο και ισχυρό τηλέφωνο με οθόνη τεσσάρων ιντσών στον κόσμο, “είπε ο Philip Schiller, αντιπρόεδρος Worldwide Marketing της Apple.

Επίσης, το νέο, πανίσχυρο iPad Pro που ανακοινώθηκε είναι η εξέλιξη του iPad, που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να γίνουν πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί. Το νέο iPad Pro διαθέτει μια πανέμορφη και ανανεωμένη Retina οθόνη και προσφέρει απίστευτη απόδοση με τον 64-bit A9X επεξεργαστή που συναγωνίζεται τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές.

iPadPro10 (2)

Ακόμα διαθέτει ένα δυνατό ηχοσύστημα τεσσάρων ηχείων, νέα 12-megapixel κάμερα iSight για να τραβάς Live Photos και για εγγραφή 4K βίντεο, 5-megapixel FaceTime HD κάμερα, και πιο γρήγορες ασύρματες τεχνολογίες.

“Το νέο iPad Pro 9,7 ιντσών είναι η απόλυτη αναβάθμιση για τους υπάρχοντες χρήστες iPad και ο τέλειος αντικαταστάτης του προσωπικού υπολογιστή” είπε ο Philip Schiller, αντιπρόεδρος Worldwide Marketing της Apple.

H διάθεσή του iPhone SE ξεκινά στην Ελλάδα στις 7 Απριλίου.