Με δυο νέους χαρακτήρες και αλλαγές στο σύστημα μάχης.

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα για το “Tales of Berseria”, το νέο κεφάλαιο της RPG σειράς που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ιαπωνία για PS4 κονσόλες και PC (Steam). Η BANDAI NAMCO αποκαλύπτει ότι δυο νέους χαρακτήρες και καινούρια στοιχεία για το σύστημα μάχης.

Tales of Berseria

Πιο συγκεκριμένα, οι gamers θα έρθουν σε επαφή με την απερίσκεπτη μάγισσα Magilou και τον παράξενο – εκκεντρικό Bienfu που θα χαρίσουν επιπλέον στοιχεία στην ιστορία του παιχνιδιού. Την ίδια στιγμή, το σύστημα μάχης αποκτά ένα καινούριο χαρακτηριστικό: το “Break Soul,  που θα εκτελείται ξεχωριστά από τον κάθε χαρακτήρα του παιχνιδιού. Eάν αυτό χρησιμοποιηθεί σωστά, επιτρέπει την εμφάνιση ενός ειδικού εφέ στους παίκτες.

Tales of Berseria (3)

Μεταξύ άλλων, αυτή η δυνατότητα θα επιτρέψει στην πρωταγωνίστρια Velvet να “τρώει” τη δύναμη του εχθρού μέσω του μεταλλαγμένου αριστερού της χεριού, ενώ στην Μagilou, η εκτέλεση του Break Soul θα την αφήσει να αφαιρεί τις ενέργειές των αντιπάλων της και να απορροφά το mana τους.

Οι δυο διαφορετικές εκτελέσεις για το Break Soul έχουν τις ονομασίες “Consuming Claw” και “Spell Absorber” για τις Velvet και Magilou αντίστοιχα.