H hellas online φέρνει τον Απρίλιο κοντά σας τα καλύτερα ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγικά προγράμματα μέσα από τα κανάλια του Discovery Network στο hol TV.

hol_tvΑπολαύστε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τηλεοπτική μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (High Definition) από το Discovery HD, το μοναδικό παγκόσμιο κανάλι που αξιοποιεί την τεχνολογία high definition. Η hellas online θα προσφέρει στο ελληνικό κοινό το Discovery channel καθώς επίσης και τα Discovery Science, Discovery World και Discovery Travel & Living. Επιπλέον στην πλατφόρμα hol tv θα συμπεριληφθεί και το ID Investigation Discovery, ένα ολοκαίνουριο 24ωρο κανάλι που εστιάζει σε υποθέσεις εγκλήματος και αστυνομικών ερευνών και που πρόσφατα άρχισε να μεταδίδεται στην Ευρώπη.


Ο κ. Caleb Weinstein, Acting General Manager, Emerging Markets, Discovery Networks EMEA δήλωσε «Το Discovery, η κορυφαία παγκοσμίως εταιρία παραγωγής ψυχαγωγικού προγράμματος, προσπαθεί πάντα να ικανοποιεί την ανάγκη του ανθρώπου για διαρκή γνώση και κατανόηση του κόσμου μέσα στον οποίο ζούμε. Τα κανάλια μας καλύπτουν θέματα τα οποία θα αγγίξουν και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και του ελληνικού κοινού. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που θα παρουσιάσουμε τα 6 κανάλια μας στην πλατφόρμα hol tv της hellas online και υπερήφανοι που φέρνουμε το Discovery HD στην Ελλάδα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ηγετική μας θέση στην μετάδοση High Definition παγκοσμίως.»


Ο κ. Αντώνης Τζωρτζακάκης, Marketing Director της hellas online, δήλωσε «για την hellas online αποτελεί δέσμευση να προσφέρει περιεχόμενο εξαιρετικής θεματολογίας και υψηλού ενδιαφέροντος με το δίκτυο Discovery να είναι ένα αδιάψευστο παράδειγμα. Η παρουσία των 6 Discovery καναλιών παρέχει στους πελάτες μας μία πληθώρα επιλογών ενώ παράλληλα με το Discovery HD επιβεβαιώνουμε το υψηλό επίπεδο νέων τεχνολογιών και καινοτομίας που έχουμε ενσωματώσει στη πρόταση του hol tv.»


Discovery HD, προσφέρει την καλύτερη εμπειρία High Definition με ασυναγώνιστο περιεχόμενο από το πιο σύγχρονο τεχνολογικά κανάλι. Μεγάλη ποικιλία θεμάτων όπως επιστήμες, εξερευνήσεις, φύση, άγρια ζωή, ταξίδια και πολιτιστικά. Οι τηλεθεατές μπορούν να απολαύουν κάποιες από τις δημοφιλέστερες εκπομπές του καναλιού όπως Deadliest Catch, Ultimate Survival ή NASA’s Greatest Missions με ελληνικούς υπότιτλους.


Discovery Channel, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και μια απλη φιλοσοφία: “η αλήθεια είναι πιο συναρπαστική από τη φαντασία”. Για αυτό το λόγο προβάλει πραγματικές εμπειρίες και ιστορίες χωρίς σενάρια οι οποίες προκαλούν και εμπνέουν.


ID Investigation Discovery, ενα συναρπαστικό κανάλι με προγράμματα αστυνομικών ερευνών που εστιάζουν στην επιστήμη της εγκληματολογίας και πως αυτή χρησιμοποιείται για να εξιχνιαστούν πραγματικές υποθέσεις.


Discovery Science, ένα κανάλι αναφοράς στην επιστήμη που παρουσιάζει τεχνολογικά επιτεύγματα, επιστημονικές ανακαλύψεις καθώς και τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτά.


Discovery World, προσφέρει μία μεγάλη και γεμάτη χρώματα ποικιλία προγραμμάτων υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο, με πλούσια θεματολογία σε ιστορία, πολιτισμός, έρευνες, μυστήρια και αληθινές ιστορίες.


Discovery Travel & Living, μεταφέρει τους τηλεθεατές σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι με αξιοθέατα, ήχους και αρώματα απο ολο τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις ζωές διάφορων πολιτισμών.


Τα κανάλια Discovery Channel, Discovery Science and ID Investigation Discovery θα έχουν ελληνικούς υπότιτλους σε όλα τα προγράμματα.