Η Epson επεκτείνει για 3 έτη την εγγύηση συγκεκριμένων εκτυπωτών.

Η Epson, ηγέτης στον τομέα της εκτύπωσης ανακοίνωσε τη συνέχεια της ενέργειας για δωρεάν επέκταση της εγγύησης σε τρία έτη με αγορές συγκεκριμένων εκτυπωτών από τις σειρές Ink Tank System, Workforce & Workforce Pro. Η προωθητική αυτή ενέργεια της Epson, που ίσχυε ήδη από την 1η Οκτωβρίου 2015 επεκτείνεται πλέον μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2017, προσφέροντας διευρυμένη προστασία στους μελλοντικούς κατόχους των δημοφιλών εκτυπωτών ITS, Workforce & Workforce Pro.

epson (2)

Την αξιοπιστία και σιγουριά της τριετούς εγγύησης Epson θα μπορούν να απολαμβάνουν πλέον οι πελάτες, όταν αγοράζουν έναν εκτυπωτή από τις συγκεκριμένες σειρές. Η τριετής εγγύηση συμπεριλαμβάνει μοντέλα που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα με χαμηλό κόστος, ιδανικά για μικρές επιχειρήσεις και οικιακή χρήση, μοντέλα για εξάχρωμες φωτογραφικές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, αλλά και μονόχρωμους εκτυπωτές, κατάλληλους για περιβάλλοντα γραφείου.

Στην ιστοσελίδα της Epson, epson.gr/printerwarranty μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τους εκτυπωτές που πληρούν τις προϋποθέσεις, καθώς και για τους όρους της τριετούς εγγύησης.