Σε νέο κατάστημα του Κωτσόβολου το launch event των Samsung κινητών.

Η Κωτσόβολος σε συνεργασία με τη Samsung Electronics Hellas παρουσίασαν τα κορυφαία νέα smartphones Samsung Galaxy S7 edge και S7, την Παρασκευή 11 Μαρτίου σε ένα εντυπωσιακό event στο νέο κατάστημα της εταιρείας στο Περιστέρι.

Τρεις εντυπωσιακές κυβικές κατασκευές περίμεναν όλους τους καταναλωτές από το πρωί έξω από το κατάστημα της Κωτσόβολος δίπλα στη στάση του μετρό «Ανθούπολη», για να δοκιμάσουν τις προηγμένες δυνατότητες και χαρακτηριστικά του νέου κορυφαίου smartphone της Samsung με πολλές και διαφορετικές διαδραστικές εμπειρίες.

Έτσι, όλοι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τις πιο fun φωτογραφίες στο photo booth με την εξαιρετική κάμερα του Galaxy S7 edge & S7 και να τις ανεβάσουν στα social media τους, να δοκιμάσουν τις επιδόσεις στους στο gaming και να ζήσουν μια εκπληκτική Gear VR εμπειρία που απογείωσε τις αισθήσεις τους! Ταυτόχρονα, όλοι μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή για να αποκτήσουν την ολοκαίνουργια συσκευή Samsung Galaxy S7 edge, διευρύνοντας ακόμα παραπάνω τις multimedia δυνατότητες της καθημερινότητάς τους.

Samsung S7 Kotsovolos (2)

Στην κορύφωση της βραδιάς, ο τρίτος και μεγαλύτερος κύβος, με διάσταση κάθε πλευράς πάνω από 3 μέτρα και κατασκευασμένος εξ’ ολοκλήρου από LED οθόνες, πρόβαλε ένα μοναδικό unboxing video των νέων Samsung Galaxy S7 edge & S7 και στη συνέχεια άνοιξε εντυπωσιακά αποκαλύπτοντας τα νέα κινητά! Οι δύο παρουσιαστές της βραδιάς, Μαντώ Γαστεράτου και Δημήτρης Καρέτσος, κρατώντας στα χέρια τους τα νέα κινητά, μετέφεραν με την αμεσότητά τους στο κοινό όλους τους λόγους που κάνουν τα νέα Samsung Galaxy S7 edge & S7 τα καλύτερα smartphones για όσους αναζητούν τεχνολογία αιχμής!

Η κα Μάριαμ Σάντρι, Marketing Manager της Κωτσόβολος, ανέφερε σχετικά: «Στο πλαίσιο του ανοίγματος του νέου καταστήματος Κωτσόβολος στο Περιστέρι και με αφορμή τη διάθεση των νέων Samsung Galaxy S7 edge & S7 στην ελληνική αγορά που ξεκίνησε σήμερα, θελήσαμε να προσφέρουμε κάτι εντελώς διαφορετικό στους καταναλωτές μας και να τους φέρουμε ακόμα πιο κοντά στην τεχνολογία που βελτιώνει τη ζωή και τη διάθεση μας. Οργανώσαμε μια μοναδική εκδήλωση και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη μεγάλη ανταπόκριση και τα θετικά σχόλια του κοινού και προσδοκούμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες εμπειρίες στους καταναλωτές μας, τόσο μέσα στα καταστήματά μας, όσο και διαδικτυακά!».

Samsung S7 Kotsovolos (3)

Με κομψό σχεδιασμό, τα νέα Samsung Galaxy S7 edge και Samsung Galaxy S7 ήρθαν να απαντήσουν στο σημερινό lifestyle των καταναλωτών, καλύπτοντας πλήρως τις αυξημένες ανάγκες τους και προσφέροντας ακόμα περισσότερα προνόμια για μια ασύγκριτη εμπειρία χρήσης. Τα νέα smartphones είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και γυαλί 3D, ενώ διαθέτουν αρμονικές καμπύλες για άνετο και γερό κράτημα. Με οθόνη Super AMOLED, 5,5’’ και 5,1’’ ιντσών αντίστοιχα, τα νέα μοντέλα της Samsung διαθέτουν επιπλέον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820 και ακόμα πιο προηγμένη κάμερα, για φωτογραφίες γεμάτες ρεαλισμό και ευκρίνεια, ακόμα και στις βραδινές λήψεις και τις λήψεις εν κινήσει.

Με μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη, τα νέα smartphones είναι επιπλέον εξοπλισμένα με ισχυρή μπαταρία και υποδοχή κάρτας microSD, ενώ διαθέτουν προηγμένες δυνατότητες και χαρακτηριστικά για μία απρόσκοπτη gaming εμπειρία. Τέλος, με τη βοήθεια του Gear VR της Samsung που καλύπτει οπτικό πεδίο 96ο, o χρήστης μπορεί να απολαύσει μια συναρπαστική εμπειρία θέασης εικονικής πραγματικότητας πέρα από κάθε φαντασία που θα τον καθηλώσει.

Τα εντυπωσιακά Samsung Galaxy S7 edge και S7 είναι διαθέσιμα σε μαύρο, λευκό και χρυσό σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος και στο διαδικτυακό κατάστημα www.kotsovolos.gr, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αγοράς της συσκευής και με συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας VODAFONE, COSMOTE ή WIND και με μηνιαίες δόσεις.