Ο ομιλος Dionic συμμετέχει στην έκθεση Gamenet παρουσιάζοντας τα προιόντα της Sega και το 3d media της θυγατρικής της, Ira Media .

sega_race_tvΣτην έκθεση Gamenet παίρνει μέρος ο Όμιλος Dionic ως αντιπρόσωπος και διανομέας της Sega Amusements, της μεγαλύτερης εταιρείας στον χώρο των μηχανημάτων ψυχαγωγίας. Στο περίπτερο οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν όλα τα γνωστά παιχνίδια της SEGA αλλά και νέα προϊόντα τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούλιο του 2009. Παράλληλα θα υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης και για τα υπόλοιπα προϊόντα του Ομίλου.


Επιπλέον η Ira Media AE, εξειδικευμένη εταιρεία media και μέλος του ομίλου Dionic , ανέπτυξε και παρουσιάζει στην ίδια έκθεση ένα νέο Business Unit, το 3D Media, με σκοπό τη διαχείριση των νέων 3D μέσων επικοινωνίας, τα οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τα συστήματα τρισδιάστατης απεικόνισης θα παρουσιαστούν στην έκθεση Gamenet, στο περίπτερο της Dionic, και ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δει τις διάφορες εφαρμογές και να διερευνήσει τις δυνατότητες των συστημάτων.


Τα μέσα τρισδιάστατης απεικόνισης κάνουν δυναμική είσοδο και στην ελληνική αγορά. Οι νέες τεχνολογίες, όπως 3D Hologram, Illusion, Invisible Screen και Play Logo, δημιουργούν εντυπωσιακές εικόνες ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν τα Brand στο σημείο πώλησης αυξάνοντας το visibility.