Η κονσόλα διαχείρισης Dell ενοποιεί την διαχείριση servers, συστημάτων αποθήκευσης και εξοπλισμού άλλων κατασκευαστών μέσα από μια επιφάνεια εργασίας.

Dell Management Console

Dell Management Console

Η Dell ανακοίνωσε την Κoνσόλα Διαχείρισης Dell (Dell Management Console, DMC) και το πρόγραμμα συνεργατών Dell ISV Partner Program στο PartnerDirect. Το λογισμικό της Κονσόλας Διαχείρισης Dell ενοποιεί τα συστήματα διαχείρισης για τα περιβάλλοντα πληροφορικής μέσω μιας μοναδικής κονσόλας, μειώνοντας ή εξαλείφοντας μη αυτοματοποιημένες διεργασίες διαχείρισης συστημάτων και επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν χρόνο, χρήματα και πόρους που μπορούν να διατεθούν αντίστοιχα σε στρατηγικές εργασίες.


Η Dell καινοτομεί παρουσιάζοντας μια απλή, ανοικτή, και αρθρωτή προσέγγιση που περιλαμβάνει άμεση ενοποίηση με μια κορυφαία λύση διαχείρισης συστημάτων του κλάδου. Το Πρόγραμμα Dell ISV Partner βοηθάει άλλους κατασκευαστές λογισμικού (ISV, Industry Software Vendors) προσφέροντας εργαλειοθήκες διαχείρισης συστημάτων, τεχνικά κείμενα, οδηγούς ενοποίησης και υποστήριξη ανάπτυξης.


Η Κονσόλα Διαχείρισης Dell απλοποιεί την διαχείριση συστημάτων


  • Η Κονσόλα Διαχείρισης Dell παρέχει πλήρη χαρακτηριστικά διαχείρισης υποδομών για συστήματα client, servers και αποθήκευσης – από την βασική διαχείριση του hardware μέχρι πιο προηγμένες λειτουργίες όπως η διαχείριση ασφάλειας και στοιχείων- σε μια μόνη κονσόλα.
  • Το ευέλικτο πλαίσιο της κονσόλας Διαχείρισης Dell είναι σχεδιασμένο για να συνεργάζεται με τα υφιστάμενα περιβάλλοντα, καθώς και hardware άλλων κατασκευαστών για να παρέχει πραγματικά ετερογενείς λύσεις για να μειώσει τον χρόνο διαχείρισης.
    • Οι δυνατότητες διασύνδεσης για τις υπηρεσίες της Κονσόλας Διαχείρισης Dell μπορούν εύκολα να ικανοποιήσουν ανάγκες εφαρμογών νέας τεχνολογίας και μπορούν να μοιραστούν δεδομένα με υπάρχοντα εργαλεία διαχείρισης.
    • Η Κονσόλα Διαχείρισης Dell αντλεί δεδομένα από άλλα περιβάλλοντα λογισμικού διαχείρισης επιτρέποντας τη διαχείριση της συνολικής υποδομής να αντιπροσωπεύεται από μια μοναδική, «έξυπνη» επιφάνεια εργασίας.



Το πρόγραμμα Dell ISV αυξάνει την λειτουργικότητα διαχείρισης χωρίς την προσθήκη νέων εργαλείων προς διαχείριση

  • Το πρόγραμμα ISV Partner διατηρεί ένα περιβάλλον ανάπτυξης για παρόχους συστημάτων διαχείρισης που επιτρέπει την ενοποίηση των εργαλείων τους με την πλατφόρμα της Dell για να βοηθήσει στη μείωση της πολυπλοκότητας των τεχνολογιών πληροφορικής.
    • Οι πελάτες εκτιμούν την ενοποίηση σε πλαίσια διαχείρισης συστημάτων βασισμένα σε πρότυπα. Αυτή την στιγμή η Dell έχει 12 πιστοποιημένους ISV συνεργάτες, συμπεριλαμβάνοντας τους πιο αναγνωρισμένους παρόχους της βιομηχανίας, πιστοποιημένους σε 20 εφαρμογές διαχείρισης συστημάτων με περισσότερους από 100 εγγεγραμμένους ISV Partners και 20 επιπλέον προϊόντα διαχείρισης τεχνολογιών πληροφορικής σε διαδικασία πιστοποίησης.

Η Dell παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το περιβάλλον των τεχνολογιών πληροφορικής  τους ενοποιώντας άμεσα εργαλεία διαχείρισης συστημάτων τρίτων με εργαλειοθήκες για την εγκατάσταση, την επίβλεψη και την ενημέρωση της πλατφόρμας της Dell.


Δηλώσεις:


  • «Η Dell είναι αφοσιωμένη στην απλοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής ώστε οι πελάτες να εξοικονομήσουν χρόνο, να μειώσουν τα έξοδα, και να εστιάσουν στο βασικό κομμάτι της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Η καινούργια Κονσόλα Διαχείρισης Dell βελτιώνει την διαχείριση των συστημάτων με μια μόνη οπτική ολόκληρης της υποδομής. Επιπλέον, η προσέγγιση μας προς τα ανοικτά πρότυπα και τη συνεργασία με παρόχους συστημάτων διαχείρισης σημαίνει ότι οι κοινοί μας πελάτες επιτυγχάνουν περισσότερη λειτουργικότητα στην διαχείριση, με λιγότερα εργαλεία.» – Sally Stevens, Director, PowerEdge Platform Marketing, Dell
  • «Η Symantec και η Dell έχουν μια στενή συνεργασία για την ανάπτυξη ανοικτών λύσεων διαχείρισης συστημάτων που μπορούν να μειώσουν την πολυπλοκότητα για να επιτρέψουν στις εταιρίες να εστιάσουν στις επιχειρηματικές τους ανάγκες. Η Κονσόλα Διαχείρισης Dell με την ισχύ της Altiris από την Symantec, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειριστούν άλλες εξαιρετικές λύσεις διαχείρισης με μια απλή ματιά στο συνολικό περιβάλλον πληροφορικής τους.» — Greg Hughes, Group President, Enterprise Product Group, Symantec
  • «Η BMC Software είναι περήφανη που είναι ένας πιστοποιημένος συνεργάτης Dell ISV Advanced και μια προτεινόμενη λύση για την διαχείριση μεγάλων υποδομών τεχνολογιών πληροφορικής βασισμένων σε Dell PowerEdge servers. H Dell χρησιμοποιεί την επιχειρησιακή πλατφόρμα διαχείρισης υπηρεσιών μας στα data centers τους και τα αποτελέσματα που έχει αναγνωρίσει η Dell με την BMC είναι πλέον διαθέσιμα στους πελάτες της Dell που αναζητούν λύσεις διαχείρισης τεχνολογιών πληροφορικής και αυτοματοποίησης επιχειρησιακής κλάσης. Είναι ξεκάθαρο γιατί η BMC είναι κορυφαία στην διαχείριση ιδιαίτερα περίπλοκων περιβαλλόντων τεχνολογιών πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένων των εικονικοποιημένων, βασισμένων στο μοντέλο cloud computing, υποδομών τεχνολογιών πληροφορικής του μέλλοντος.»– Jim Grant, BMC’s senior vice president of strategy and corporate development.
  • «Οι πελάτες χρειάζονται να μειώσουν τα έξοδα των τεχνολογιών πληροφορικής ενώ παράλληλα ευθυγραμμίζουν τις τεχνολογίες πληροφορικής με τις επιχειρησιακές ανάγκες και καινούργιες ευκαιρίες.» «Οι πελάτες έχουν πλέον ένα μοναδικό συνδυασμό των νέων servers 11ης γενιάς της Dell που εκτελούν Windows Server 2008 Hyper-v και τη σουίτα διαχείρισης Microsoft System Center. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της Dell μπορούν να βοηθήσουν στην απλοποίηση και επιτάχυνση της εφαρμογής αυτής της πανίσχυρης και μεγάλης αξίας λύσης για τους πελάτες» .” — Simon Witts, corporate vice president, Enterprise and Partner
  • «Η Κονσόλα Διαχείρισης Dell θα μας βοηθήσει να αυτοματοποιήσουμε μια πλήρη γκάμα διεργασιών IT με τρόπο ώστε το τμήμα IT να μπορεί να δαπανά λιγότερο χρόνο στην αντιμετώπιση προβλημάτων και περισσότερο σε τρόπους που προωθούν την επιχείρηση. Η κονσόλα διαχείρισης Dell δείχνει ότι η Dell ακούει τους επιχειρησιακούς της πελάτες και εφαρμόζει τις προτάσεις τους σε προϊόντα που βοηθούν στην αύξηση της αποδοτικότητας των τεχνολογιών πληροφορικής» — Dennis Von Burg, network manager, LSI, Inc.
  • “Για μια πλήρης εικόνα της εγκατάστασης μας σήμερα, χρειαζόμαστε να συνδυάσουμε χειροκίνητα αποτελέσματα από τρία διαφορετικά συστήματα. Η Κονσόλα Διαχείρισης Dell θα εξαφανίσει αυτή την διαδικασία, που θα βοηθήσει να δρομολογήσουμε τη διαχείριση των τεχνολογιών πληροφορικής μας.»– Kevin Jones, project manager, CSX


Πρόσθετες  Πληροφορίες:


Κονσόλα Διαχείρισης Dell

Πρόγραμμα Dell ISV Partner

Dell – Συνεργάτες Διαχείρισης Συστημάτων

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πλατφόρμα Διαχείρισης της  Symantec(Symantec Management Platform)