Στη Vodafone έχετε πολλούς λόγους να αποκτήσετε τα νέα Samsung Galaxy S7 edge & S7.

Η Vodafone διαθέτει τα κορυφαία Samsung Galaxy S7 edge και S7 στα καταστήματά της και στο Vodafone eShop, από τις 11 Μαρτίου 2016. Με τα νέα 4G++ Smartphones, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συνδυάσουν την κορυφαία τεχνολογία και το εκπληκτικό design των συσκευών Samsung, με τη μοναδική εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυό της.

Τα νέα Samsung Galaxy S7 edge και Galaxy S7 είναι διαθέσιμα στην έκδοση των 32GB, σε τρία χρώματα μαύρο, χρυσό και λευκό, στην προτεινόμενη τιμή των 829€ και 729€ αντίστοιχα ή φθηνότερα με νέα 24μηνη σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red.

SAMSUNG GALAXY S7

Οι πελάτες Vodafone θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ένα αποκλειστικό πακέτο Samsung αξεσουάρ που περιλαμβάνει ασύρματο φορτιστή, διάφανη θήκη και κάρτα μνήμης 64GB στη super τιμή των €49,90 καθώς και τη μάσκα εικονικής πραγματικότητας Samsung Gear VR αξίας €99,90 με έκπτωση 50%.

Επίσης, θα μπορούν να βρουν τη μεγαλύτερη γκάμα Samsung Original αξεσουάρ για να απογειώσουν το στυλ και τις λειτουργίες της συσκευής τους.

Όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Vodafone θα απολαύσουν μία απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης από την Ομάδα Internet Vodafone για να εξοικειωθούν, αλλά και να επιλύσουν οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί σχετικά με το νέο τους smartphone.

Επιπλέον, όσοι επισκεφτούν επιλεγμένα καταστήματα Vodafone από 11/3 έως 26/3 θα μπορούν να παίξουν και να κερδίσουν ένα Samsung Galaxy S7 κάθε μέρα!