H Business Software Alliance καλωσόρισε τη SingularLogic ως Country Member της BSA στην Ελλάδα, στηρίζοντας τη μάχη της κατά της πειρατείας λογισμικού.

singular-logicΗ SingularLogic θα υποστηρίζει τις δράσεις και τις πολιτικές της BSA που σχετίζονται  με την εκπαίδευση και τα προγράμματα κατά της πειρατείας λογισμικού.


Ο κ. Γιάννης Καρακαδάς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic δήλωσε σχετικά: «Στην ιδιαίτερα κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύουμε, πιστεύουμε πως μέσω της ενίσχυσης της  συνεργασίας μας με τη BSA, θα συμβάλλουμε σημαντικά στην καταπολέμηση της πειρατείας και στη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και νόμιμου ψηφιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα».


Ο κ. Julian Swan, Compliance Marketing EMEA στην Business Software Alliance συμπληρώνει «Η συμμετοχή ολοένα και περισσότερων μελών δίνει νέα ώθηση στις δραστηριότητες της BSA για την καταπολέμηση της πειρατείας λογισμικού και την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Η συμμετοχή της SingularLogic πιστοποιεί την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι τοπικές και διεθνείς εταιρίες πληροφορικής στις ενέργειες της BSA για μείωση της πειρατείας και για συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη του κλάδου της πληροφορικής».


Η SingularLogic αποτελεί τον ισχυρότερο Όμιλο Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα. Οι δραστηριότητες της, περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων επιχειρηματικού λογισμικού, τη μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής για τον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα καθώς και τη διάθεση και υποστήριξη προϊόντων καταξιωμένων διεθνών οίκων πληροφορικής. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της SingularLogic χρησιμοποιούνται από χιλιάδες επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα πανελλαδικά.