Σε Ευρώπη και Τουρκία ανοίγει τις εγγραφές στη Beta του Metal Assault η IDC/Games.

Η IDC/Games άνοιξε τις εγγραφές για την Open Beta του MMOG Action Shooter Metal Assault. Το Metal Assault έχει ήδη ανοίξει την Open Beta σε άλλες περιοχές, όπως η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη και οι ΗΠΑ, όπου τυγχάνει ευρείας αποδοχής.

Το Metal Assault είναι ένα τύπου Anime 2D Shooter, στο οποίο οι παίκτες, οπλισμένοι σαν αστακοί, εξερευνούν την επικίνδυνη πόλη της HERZ. Το παιχνίδι έχει ένα lobby στο οποίο οι χρήστες μπορούν να στρατολογούν άλλους στις ομάδες τους, να μιλάνε μεταξύ τους, να ανταλλάσσουν αντικείμενα και να οργανώνουν με φίλους τις επόμενες κινήσεις τους.

metal assault

Στο Metal Assault οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν όχι μόνο PvP αλλά και PvE περιεχόμενο, με αρκετά gameplay modes:

PvP: Single player, co-op και multiplayer αποστολές, γρήγορου ρυθμού δράσης μάχες για να κερδίσεις όσο περισσότερα control points και να νικήσεις.

PvE: ΕΠΙΘΕΣΗΗΗ! Η πόλη του HERZ έχει δεχτεί επίθεση από Zombies. Οι παίκτες έχουν μία ευρεία γκάμα αποστολών να πολεμήσουν τα τέρατα και να επιβιώσουν από αυτή την αποκάλυψη.

CHOPPA: Σε αυτή την αποστολή, οι παίκτες μάχονται σε ένα μεγάλο πεδίο μάχης, γεμάτο από φονικά όπλα και οχήματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να καταστρέψουν τους εχθρούς τους. Παίξτε μόνος ή με τους φίλους σας.

metal assault3

Δείτε το launch trailer του τίτλου: