Έντονη η ανταπόκριση του κοινού στο τριήμερο πρόγραμμα επιδότησης ανακύκλωσης,  με έκπτωση ύψους 20% σε κάθε αγορά πλυντηρίου ρούχων, ενεργειακής κλάσης Α.

expertΗ Expert από τη Δευτέρα 06/04 και για τρεις ημέρες συμμετείχε αποτελεσματικά στην ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, προσφέροντας έκπτωση ύψους 20% σε κάθε αγορά πλυντηρίου ρούχων, ενεργειακής κλάσης Α, παραλαμβάνοντας την παλιά συσκευή προς ανακύκλωση.

Η εφαρμογή του προγράμματος επιδότησης της ανακύκλωσης ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική, με έντονη την ανταπόκριση του κοινού, που έσπευσε να πραγματοποιήσει έγκαιρα τις αγορές του. Η ενέργεια της Expert είχε διττό όφελος, απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην οικονομία του καταναλωτή.


Η εν λόγω ενέργεια αποτελεί την αρχή μιας σειράς ειδικών προωθήσεων για την επιδότηση της ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Η Expert με αυτή την ενέργεια, «Τίμια και Ειλικρινά», χωρίς ψιλά γράμματα και εξαιρέσεις, λαμβάνει ενεργά θέση στο θολό τοπίο της ανακύκλωσης στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.


H Expert, επιδοτώντας την ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, συμβάλει έμπρακτα στην περιβαλλοντική προστασία. Έχει ήδη προβεί στην αλλαγή των σακουλών συσκευασίας των προϊόντων της, με φωτο-βιοδιασπώμενες, και έχει τοποθετήσει ειδικούς κάδους ανακύκλωσης σε όλα τα καταστήματά της για τη συλλογή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και μπαταριών.