Ταιριάζει τέλεια σε μικρούς χώρους εργασίας και εξοικονομεί χώρο και χρόνο,

Η Canon Europe, ηγετική εταιρεία παροχής λύσεων στον τομέα των τεχνολογιών απεικόνισης, ανακοίνωσε σήμερα την παρουσίαση του νέου εκτυπωτή i-SENSYS LBP151dw. Ο νέος μονόχρωμος εκτυπωτής λέιζερ έχει σχεδιαστεί ως απάντηση στις προκλήσεις στον τομέα της εκτύπωσης που αντιμετωπίζουν οι μικρές ομάδες εργασίας σε γραφεία με περιορισμένο χώρο. Προσφέρει βελτιωμένη συνδεσιμότητα και παραγωγικότητα, κομψή σχεδίαση και μικρές διαστάσεις.

Ο νέος LBP151dw σχεδιάστηκε για μικρούς χώρους γραφείων –όπως περιβάλλοντα τραπεζικών εργασιών, τουρισμού/φιλοξενίας και λιανικής πώλησης– και προσφέρει υποστήριξη για την καθιερωμένη γλώσσα εκτύπωσης PCL5e/6, γεγονός το οποίο βελτιώνει την ευελιξία ενσωμάτωσης σε υπάρχοντα δίκτυα. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία εγκατάστασης, η συσκευή είναι αρκετά μικρή ώστε να χωρά χωρίς πρόβλημα σε γκισέ, ρεσεψιόν ή χώρους αναμονής, παρέχοντας μια απλή και αξιόπιστη λύση για χώρους εξυπηρέτησης πελατών.

Ο LBP151dw βελτιστοποιεί τις δυνατότητες εργασίας μέσω φορητών συσκευών, χάρη στην ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και στις εκτενείς δυνατότητες εκτύπωσης από φορητές συσκευές. Για βελτίωση της παραγωγικότητας, οι συσκευές iOS και Android μπορούν να χρησιμοποιούν τη δωρεάν εφαρμογή Canon PRINT Business, η οποία επιτρέπει την εκτύπωση εγγράφων, παρουσιάσεων και εικόνων από φορητές συσκευές εν κινήσει. Με πρόσθετη υποστήριξη για την τεχνολογία Google Cloud Print, καθώς και την υπηρεσία Mopria Print για συσκευές Android, ο LBP151dw έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει μια βελτιστοποιημένη εμπειρία εκτύπωσης από φορητές συσκευές.

Canon-_i-SENSYS_LBP151dw_01

Χάρη στην ταχύτητα εκτύπωσης που φτάνει τις 27 σελ./λεπτό και την Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, ο LBP151dw αποτελεί ιδανική λύση για επιχειρήσεις που επιζητούν τρόπους για να μειώσουν τον χρόνο διεκπεραίωσης των διαδικασιών του γραφείου. Οι τεχνολογίες Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης της Canon επιτρέπουν την παραγωγή εγγράφων σε δευτερόλεπτα, ακόμη και από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επικεντρώνονται στις πραγματικές προτεραιότητες κάθε ημέρας.

Ο κος Anil Jagpal, Διευθυντής μάρκετινγκ στην Canon Europe, δήλωσε: «Ο LBP151dw σχεδιάστηκε ειδικά για να προσφέρει βελτιωμένη ενοποίηση και αυξημένη λειτουργικότητα κατά τη χρήση με φορητές συσκευές, συνδυάζοντας μικρό μέγεθος και υψηλή αξιοπιστία. Ο συνδυασμός της γλώσσας PCL και της συνδεσιμότητας Wi-Fi σε μία compact συσκευή σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο εργασίας με μια αποδοτική και αξιόπιστη λύση, η οποία μπορεί να επηρεάσει θετικά τον ισολογισμό τους χάρη στη βελτίωση της παραγωγικότητας και των δυνατοτήτων επικοινωνίας των εργαζομένων.»

Ο i-SENSYS LBP151dw θα είναι διαθέσιμος σε όλη την Ευρώπη από τον Απρίλιο του 2016.

Βασικές προδιαγραφές του LBP151:

Ταχύτητα εκτύπωσης 27 σελ./λεπτό
Υποστήριξη Wi-Fi
Γρήγορη πρώτη εκτύπωση
Χρόνος πρώτης εκτύπωσης (FPOT) 8 δευτερόλεπτα
Υποστήριξη MOPRIA
Υποστήριξη Google Cloud Print
Υποστήριξη PCL5e/6
Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης