Η ΙΒΜ Ελλάδος σε συνεργασία με τη SAP για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιρειών.

Η ΙΒΜ διοργανώνει εκδήλωση, με τίτλο Digitally Transform your Business, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαρτίου και ώρες 15:00 έως 17:30 στο Gazarte (Βουτάδων 34, Γκάζι).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των σύγχρονων επιχειρήσεων για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της ΙΒΜ σε περιβάλλον SAP HANA.

sap-ibmΟι περισσότερες επιχειρήσεις σήμερα αντιλαμβάνονται την ανάγκη να μετεξελιχθούν σε αυτό που ονομάζουμε Digital Enterprises. Στο πλαίσιο αυτό, η ΙΒΜ βοηθάει τους πελάτες της να στραφούν προς αυτή την κατεύθυνση, παρέχοντας τους την απαραίτητη ψηφιακή υποδομή, η οποία αξιοποιεί τα Big Data, το Cloud και το Mobility, με τρόπο απρόσκοπτο και απόλυτα ασφαλή.

Επιπλέον, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως είναι η SAP, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες όλων των κλάδων της οικονομίας να αναπτύξουν επιτυχημένες επιχειρηματικές στρατηγικές αξιοποιώντας τις δυνατότητες των ανοιχτών συστημάτων IBM Power Systems, την in-memory πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων, καθώς και τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες της ΙΒΜ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.