Η Wind προσφέρει προγράμματα ασύρματου Internet με δωρεάν όγκο ή δωρεάν ώρες για μεγαλύτερη οικονομία και δώρο το Asus EeePC 1000 με το Huawei USB stick E169.

ASUS EeePC 1000

ASUS EeePC 1000

Τώρα το WIND ADSM σας κάνει δώρο το νέο μικρό φορητό υπολογιστή ASUS EeePC 1000 μαζί με το Huawei USB stick E169. Συνδεθείτε σε ένα από τα νέα προγράμματα ασύρματου Internet της WIND: WIND ADSM Clock 200 και WIND ADSM 10 GB για να αποκτήσετε το νέο μικρό φορητό υπολογιστή της ASUS, EeePC 1000.


Αποκλειστικά η WIND δίνει στους πελάτες της, τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε προγράμματα ασύρματου Internet με δωρεάν όγκο διακίνησης (ΜΒ) ή δωρεάν ώρες ώστε να υπολογίζουν τη χρήση του ασύρματου Internet εύκολα και απλά για μεγαλύτερη οικονομία.


Συγκεκριμένα οι χρήστες που θα επιλέξουν το οικονομικό πρόγραμμα WIND ADSM Clock 200 μπορούν να απολαμβάνουν 200 ώρες δωρεάν ασύρματο Internet κάθε μήνα έχοντας απεριόριστο όγκο διακίνησης. Ενώ οι χρήστες που θα επιλέξουν το οικονομικό πρόγραμμα WIND ADSM 10GB μπορούν να απολαμβάνουν 10GB  δωρεάν ασύρματο Internet κάθε μήνα.


Δωρεάν MB/hr ανά μήνα

Μηνιαίο Πάγιο

Επιπλέον χρέωση

Διάρκεια Συμβολαίου

ADSM Clock 200

200  hrs

39 €

2 € ανά hr

24 μήνες

ADSM 10GB

10 GB

39 €

0,02 € ανα GB

24 μήνες


Τα δύο νέα προγράμματα ασύρματου internet WIND ADSM θα διατίθενται μόνο για νέους συνδρομητές με συμβόλαιο 24-μηνης διάρκειας.


Τα νέα προγράμματα WIND ADSM θα είναι διαθέσιμα από Παρασκευή 10 Απριλίου και η ενεργοποίηση τους πραγματοποιείται εύκολα σε ένα από τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της WIND www.wind.com.gr ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών WIND καλώντας στο 1260 από το κινητό σας.



Η χρέωση για το ADSM Clock 200 θα γίνεται ανά λεπτό με ελάχιστη διάρκεια χρέωσης τα 5 λεπτά.

Η χρέωση για το ADSM 10GB θα γίνεται ανά KB

Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν για χρήση εντός Ελλάδος. Για χρήση στο εξωτερικό ισχύουν χρεώσεις περιαγωγής όπως αυτές αναφέρονται στην ιστοσελίδα της WIND www.wind.com.gr

Σε όλες τις αναφερόμενες τιμές, συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19%.