H Centric Multimedia σε συνεργασία με το ελληνική εταιρία παραγωγής Icehole, κυκλοφορούν την φετινή έκδοση του World Basketball Manager για PC.

World Basketball Manager

World Basketball Manager

Για ακόμα μια χρονιά οι φανατικοί της προπονητικής θα έχουν την ευκαιρία να  δημιουργήσουν ,να διοικήσουν και να υποστηρίξουν την ομάδα που θα τους φέρει πιο κοντά στην δόξα! Σχεδιασμένο πάνω σε μια τεράστια βάση δεδομένων η οποία περιλαμβάνει παραπάνω από 89 τοπικά, διεθνή πρωταθλήματα και διοργανώσεις, 842 ομάδες και πάνω από 10.000 παίκτες, να είστε σίγουροι ότι η κατάκτηση της κορυφής θα θέλει πολλή προσπάθεια.


Η φετινή έκδοση που παρουσιάζεται πληρέστερη από ποτέ έχει να παρουσιάσει ενισχυμένη μηχανή τεχνητής  νοημοσύνης, επιπλέον επιλογές όσον αφορά την διοίκηση της ομάδος με τη δυνατότητα να κάνετε αιτήματα στη διοίκηση, τεχνολογία παιχνιδιού σε πραγματικό χρόνο μέσω βελτιωμένων αλγόριθμων,  νέα συστήματα προπόνησης, βελτιωμένο ΑΙ μεταγραφών, πιο εύχρηστο interface, bonus στους προπονητές που «χτίζουν» ομάδες, 22 νέες διοργανώσεις, cohesion bonus σε ομάδες που επιλέγουν γηγενείς παίκτες, δυνατότητα για τη διοργάνωση φιλικών, νέο κώδικα ως και 27% ταχύτερο από τον παλιό καθώς και δεκάδες άλλες μικρές και μεγάλες βελτιώσεις.



” Όλα τα παραπάνω νέα στοιχεία σε συνδυασμό με τις διαχρονικά πλέον επιτυχημένες  επιλογές του παιχνιδιού όπως η χρήση γενετικού αλγορίθμου για την νοημοσύνη του αντίπαλου προπονητή, η δημοσιογραφική κάλυψη ανά ήπειρο, χώρα ή προπονητή και η παγκοσμιότητα της καριέρας του χρήστη το καθιστούν πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα” όπως δήλωσε ο κ. Θανάσης Τριανταφύλλου ένας εκ’των δημιουργών του παιχνιδιού.