Στην κορυφαία γιορτή της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Media Markt.

Για μια ακόμα χρονιά, η Βαρκελώνη φόρεσε τα καλά της για να υποδεχθεί το Mobile World Congress, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο των mobile τεχνολογιών, η οποία συγκεντρώνει τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας λόγω των καινοτομιών που παρουσιάζονται κατά τη διάρκειά της.

Από εκεί φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι MM Techies της Media Markt οι οποίοι πήγαν, είδαν, δοκίμασαν και μεταφέρουν στους φίλους της εταιρείας όλες τις εξελίξεις.

Gsma-mwc-logo

Συγκεκριμένα, οι MM Techies βρέθηκαν στη Βαρκελώνη όλες τις ημέρες της έκθεσης, επισκέφτηκαν τα περίπτερα των εκθετών και παρουσίασαν τα πιο hot νέα στο πλήρως ανανεωμένο blog MediaTrends. Από ρομποτικές IP κάμερες που κινούνται με τη χρήση κινητού μέχρι δίσκους από κρύσταλλο που αποθηκεύουν έως 360TB δεδομένων, ο ειδικοί απεσταλμένοι της Media Markt «έλιωσαν» τις σόλες τους στο περπάτημα, ανακάλυψαν όλα τα νέα trends και τα παρουσιάζουν στους φίλους της εταιρείας, για να πάρουν και αυτοί μια «γεύση» από τη Βαρκελώνη και το… μέλλον της τεχνολογίας.