Μια κυρτή gaming οθόνη και μια 32άρα οθόνη με 4K UHD ανάλυση ξεχωρίζουν στη γκάμα των AOC οθονών.

Κατά τη διάρκεια της φετινής CeBIT, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC σας προσκαλεί να πάρετε μια πρώτη γεύση των πρόσφατων καινοτόμων προϊόντων σχεδιασμένων για χρήση B2C, B2B και gaming. Από τις 14 έως και τις 18 Μαρτίου, η AOC θα παρουσιάσει στο booth του διανομέα api Planet Reseller, hall 15, μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως την κυρτή gaming οθόνη C3583FQ που έχει κυκλοφορήσει προσφάτως και την 32″ widescreen 4K UHD οθόνη U3277PQU.

Καθηλωτική gaming εμπειρία

Με ακτίνα 2000 mm, η οθόνη AOC C3583FQ είναι πιο κυρτή από άλλες συμβατικές κυρτές οθόνες και ως εκ τούτου προσφέρει στους χρήστες μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία για παιχνίδια, streams, ταινίες και άλλα. Παρέχει έναν εντυπωσιακά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης των 160 Hz, την τεχνολογία Adaptive-Sync (συμβατή με FreeSync τεχνολογία με ένα φάσμα από 45 έως 160 Hz που ξεφεύγει από το συμβατικό) και Wide Full HD ανάλυση (2560 x 1080 pixels). Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια ιδιαίτερα ομαλή gaming εμπειρία χωρίς ‘’σκίσιμο’’ της εικόνας, τρεμόπαιγμα, καθυστερήσεις ή θαμπάδα και να επωφεληθούν επιπλέον από επικαιροποιημένα πρότυπα συνδεσιμότητας, όπως δύο θύρες HDMI (MHL) καθώς και εισόδους DisplayPort.

AOC U3277PQU

AOC U3277PQU

Μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης με πλούσια χαρακτηριστικά

Η οθόνη AOC U3277PQU προσφέρει ανάλυση 4K UHD των 3840 x 2160 pixels, η οποία είναι τέσσερεις φορές πάνω σε σχέση με μία οθόνη FULL HD, αποδίδοντας με περισσότερη ευκρίνεια και λεπτομέρεια τις φωτογραφίες, τα κείμενα, τα βίντεο, τα παιχνίδια και άλλα περιεχόμενα. Έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως το Picture-in-Picture ή το Picture-by-Picture επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν εικόνες ταυτόχρονα από δυο διαφορετικές πηγές. Υψηλά επίπεδα φωτεινότητας, ευρείες γωνίες θέασης καθώς και 100% κάλυψη της χρωματικής περιοχής SRGB (8-bit+FRC, 1 δις. χρώματα) δημιουργούν έντονα χρώματα, ελκυστικά για οικιακούς χρήστες και designers αντίστοιχα.

AOC Q2577PWQ

AOC Q2577PWQ

Εντυπωσιακές φωτογραφίες και ομαλή αναπαραγωγή εικόνας

Η εντυπωσιακή ανάλυση Quad HD των 2560 x 1440 pixels και η ευρεία οθόνη διάστασης 25″ καθιστούν την AOC Q2577PWQ ενδιαφέρουσα επιλογή για κάθε επαγγελματία που χρειάζεται εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες. Ο χαμηλός χρόνος απόκρισης της οθόνης, μόλις 5 ms, εξασφαλίζει ομαλή αναπαραγωγή εικόνας επιτρέποντας στους χρήστες και fans ταινιών να απολαύσουν καθαρές εικόνες ακόμα και κατά τη διάρκεια γρήγορων σκηνών. Χαρακτηριστικά όπως η ενσωματωμένη τεχνολογία Flicker-FREE που συμβάλει στη μείωση της κούρασης των ματιών για όσους εργάζονται στην οθόνη για μεγάλα χρονικά διαστήματα, πληθώρα εργονομικών επιλογών και ενημερωμένη συνδεσιμότητα, καθιστούν την οθόνη ιδανική για κάθε χώρο εργασίας.

Η στυλάτη οθόνη AOC I2481FXH που αιχμαλωτίζει το μάτι

Η ασύμμετρη μεταλλική βάση της οθόνης AOC I2481FXH και το πλαίσιο χωρίς περίγραμμα 23.8″ (60.5 εκ.), αιχμαλωτίζει το μάτι και εντυπωσιάζει με ιδιαίτερα φωτεινές εικόνες και ευρείες γωνίες θέασης. Η οθόνη διαθέτει panel IPS με ανάλυση Full HD των 1920 x 1080 pixels και περιέχει χαρακτηριστικά όπως την τεχνολογία Flicker-FREE, που βελτιώνει την εμπειρία θέασης. Η οθόνη μπορεί να συνδεθεί με διάφορες συσκευές χάρη στις δυο θύρες HDMI και την υποδοχή VGA.

AOC I2481FXH

AOC I2481FXH

Επαγγελματικές οθόνες για όλες τις χρήσεις: η σειρά 75

Οι οθόνες AOC I2475PXQU (23.8”) και I2775PQU (27”) δίνουν μια πρόγευση των επαγγελματικών οθονών της σειράς 75 που θα κυκλοφορήσουν φέτος στην αγορά. Και οι δυο οθόνες προσφέρουν σύγχρονη συνδεσιμότητα (HDMI, DisplayPort, USB 3.0) και πολλά εργονομικά χαρακτηριστικά που τις καθιστούν κατάλληλες για επαγγελματίες χρήστες. Τα συγκεκριμένα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένο panel IPS με ανάλυση 1920×1080 pixels, ενσωματωμένα ηχεία και είναι πλήρως πιστοποιημένα.